ΚΟΣΜΟΣ

«Τρόμος» σε διεθνή πτήση, αεροπλάνο προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση – «Είστε σκλάβοι του Αλλάχ;»

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει επιβάτη, να αποκαλεί τον εαυτό του «σκλάβο του Αλλάχ» πριν αποκαλέσει και τους άλλους επιβάτες που βρίσκονταν κοντά να επαναλάβουν ότι είναι επίσης «σκλάβοι του Αλλάχ».

Ένας επιβάτης που επέβαινε σε πτήση της Malaysia Airlines συνελήφθη αφού ανάγκασε το αεροπλάνο να προσγειωθεί στο Σίδνεϊ φωνάζοντας στους επιβάτες: “Είστε σκλάβοι του Αλλάχ;”.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail, ένας επιβάτης της πτήσης MH122 Airbus-a330 από το Σίδνεϊ προς την Κουάλα Λουμπούρ δήλωσε ότι ο άνδρας «άνοιξε το φερμουάρ του σακιδίου του, έβαλε τα χέρια του μέσα, απηύθυνε απειλές ότι είχε κάτι επικίνδυνο μέσα και φώναζε δυνατά».

 

 

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε πίσω στο Σίδνεϊ λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε άλλο μέρος του αεροσκάφους.

Ο 45χρονος άνδρας, με το όνομα Μοχάμεντ, συνελήφθη από την Ομοσπονδιακή Αστυνομία της Αυστραλίας (AFP) γύρω στις 7 το απόγευμα και οι υπόλοιποι επιβάτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από το αεροπλάνο.

Αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες αργότερα, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της AFP.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σομαλοί πειρατές κάνουν επίθεση σε πολεμικό πλοίο που πέρασαν για εμπορικό και ακολουθεί κόλαση

evosmos

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!!! Παίζει με τα Στενά του Βοσπόρου ο Ερντογάν: Ο Ζελένσκι τον ευχαριστεί που του το έταξε κι η Άγκυρα διαψεύδει…!

evosmos

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να σωθείτε αν… αρχίζει και πέφτει το ασανσέρ

evosmos

Leave a Comment