ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση φρίκης στο Βύρωνα: Παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη γάτα ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ – «Ήταν μία άτυχη στιγμή»

Την πρώτη του ζωντανή εμφάνιση μετά και τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του, ότι δηλαδή άφηνε τον σκύλο του ράτσας πίτμπουλ να ορμάει σε γάτες σε πάρκα της Καισαριανής και του Βύρωνα, έκανε ο 27χρονος άνδρας ο οποίος και παραδέχθηκε ότι ο σκύλος του σκότωσε γάτα.

«Ήταν μία άτυχη στιγμή. Ο κόσμος όταν βλέπει μεγαλόσωμο σκυλί φοβάται και για αυτό έχω διπλό λουρί. Την γάτα που σκότωσε ο σκύλος μου την πήρα και την πήγα στο κάδο. Στα 5 – 10 μέτρα ήταν ένα ζευγάρι που προσπάθησε να με βοηθήσει, αλλά φοβήθηκαν γιατί ήταν εξαγριωμένος ο σκύλος», είπε χαρακτηριστικά για το περιστατικό, για το οποίο και έγινε καταγγελία σε βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του έγιναν καταγγελίες τόσο από μεμονωμένους πολίτες, όσο και από φιλοζωικές οργανώσεις ότι βάζει το πίτμπουλ του, μετά από εντολές που δίνει, να ορμάει σε αδέσποτες γάτες και να τις σκοτώνει. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες καταγγελίες, το είχε κάνει και σε παιδικό πάρτι.

Τι λέει ο ίδιος

Μετά από τη θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε στα social media με αυτήν τη φωτογραφία να ανεβαίνει για να επιστήσει την προσοχή στον κόσμο, ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ ισχυρίζεται ότι επ’ ουδενί δεν έχει προβεί σε θανατώσεις γατιών χρησιμοποιώντας τον σκύλο του ως φονικό όπλο.

«Είπαν ότι βάζω τον σκύλο μου και σκοτώνει τις γάτες και χαίρομαι με αυτό, ότι τις κρεμάω στα δέντρα. Είναι άδικο να την πληρώσω εγώ, να βρούμε αυτόν που το κάνει όλοι μαζί», δηλώνει ο ίδιος.

«Μου πετάχτηκε μία γάτα εκεί που ήταν οι θάμνοι στο πάρκο και αυτή η κυρία που δέχτηκε επίθεση και λέει ότι είναι δική της η γάτα με έβγαλε φωτογραφία, την ανέβασε στο facebook και από εκεί ξεκίνησε όλο. Με γάτες είχα 2-3 περιστατικά όπως και αυτό. Όπως όλοι μας που έχουμε μεγάλα σκυλιά έχουμε τέτοια περιστατικά», αναφέρει μιλώντας στο Mega, ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ.

«Είναι δεδομένο ότι είναι αυτός. Δηλαδή ο άνθρωπος ο οποίος με το σκυλί του σκότωσε την γάτα στην Ανάληψη την Κυριακή το πρωί είναι αυτός», υπογραμμίζει καταγγέλλων.

«Θύμα πλεκτάνης»

Ο ίδιος θεωρεί πως έχει πέσει θύμα μίας πλεκτάνης και πως ο σκύλος του έχει εντοπίσει γάτες που ήταν ήδη νεκρές χωρίς να τις έχει σκοτώσει εκείνος.

Με τον ιδιοκτήτη του πιτ μπουλ να λέει: «Όταν ξεκίνησα και πήγαινα τον σκύλο μου βόλτα στο πάρκο Καισαριανής στο σκοπευτήριο ένα βράδυ ήταν αργά που είχα τελειώσει από τη δουλειά, είχε μυριστεί ο σκύλος μου και έπεσε κάτω και τριβόταν. Με πήρε μία άσχημη μυρωδιά και κατάλαβα ότι ήταν κάτι ψόφιο και ανάβω τον φακό και βλέπω μία λιωμένη γάτα. Τραβάω τον σκύλο μου, συνεχίζω την βόλτα μου και βρίσκω και άλλη γάτα ψόφια».

Από την άλλη ο καταγγέλλων είπε: «Κανένας άνθρωπος δεν είναι σε τέτοιο βαθμό διεστραμμένος ώστε στα πλαίσια μίας διευρυμένης συνωμοσίας να βρεθούν δεκάδες άνθρωποι να κατηγορούν κάποιον για φρικτές, κτηνώδεις και μη συνάδουσες με την ανθρώπινη φύση συμπεριφορές».

Δηλώνει φιλόζωος σε κάθε ευκαιρία

Όσο κάτοικοι του Βύρωνα και της Καισαριανής ισχυρίζονται πως ο 27χρονος εκπαιδεύει τον σκύλο του αποκλειστικά και μόνο για να σκοτώνει γάτες, ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ λέει πως του έχει μάθει να συμβιώνει αρμονικά με αυτές.

«Με τις γάτες όταν ήταν μικρότερος ήταν λίγο πιο εξαγριωμένος. Όσο μεγαλώνει έχει ηρεμήσει, δηλαδή τώρα μπορεί να περάσει γάτα και να μην δώσει καμία σημασία. Τον έχω εκπαιδεύσει για να ηρεμήσει. Είναι πολύ προστατευτικό σκυλί, πολύ καλός με τον κόσμο. Είναι πολύ φιλικός», σημείωσε ο Νίκος Καρφής.

Με κάθε ευκαιρία δήλωνε φιλόζωος, ακόμα και όταν πήρε μέρος πριν από ένα χρόνο σε ριάλιτι μαγειρικής.

«Στον ελεύθερό μου χρόνο πρώτον και κυριότερον βγάζω τον σκύλο μου βόλτα τον Μάρλεϊ. Έχω μεγαλώσει με πολλά ζώα από μικρό παιδί, έχουν ζώα οι γονείς μου και τον πήρα που τον βρήκα αδέσποτο και προσπαθώ να τον εκπαιδεύω ακόμα και σήμερα», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ.

«Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο το οποίο έχει για να μπορέσει να διαφύγει από το επίκεντρο και της δημοσιότητας και των νομικών συνεπειών των πράξεών του», ανέφερε καταγγέλλων.

Στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα και Καισαριανής έχουν γίνει καταγγελίες αλλά και μία μήνυση κατά αγνώστου από γυναίκα που είδε από το μπαλκόνι της το πιτ μπουλ να τρώει την γάτα της μπροστά στα μάτια της.

Τι αναφέρουν οι φιλοζωικές

Ο κ. Γιώργος ανέφερε ότι δέχθηκε πολλά μηνύματα για την προϊστορία του κ. Καρφή, κατόπιν δημοσίευσης που έκανε στα σόσιαλ αναφορικά με τον 27χρονο.

«Δέχθηκα προσωπικό μήνυμα από την ανιψιά της κυρίας που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στην κατακρεούργηση της γάτας από το πιτ μπουλ. Στον εν λόγω άνθρωπο που φιλοξενείτε σήμερα αποδίδονται αποδεδειγμένα δύο φρικτές δολοφονίες γατιών την μία στις 21/3 στο σκοπευτήριο της Καισαριανής, όπου υπάρχει και αυτόπτης μάρτυρας. Και δύο ημέρες μετά από αυτό το συμβάν, στο πάρκο Αναλήψεως του Βύρωνα, εισήλθε στο πάρκο – ενώ ήταν σε εξέλιξη παιδικό πάρτι- κι είχαμε νέο περιστατικό με γατούλα, την οποία την πέταξε στον κάδο. Όλοι οι καλεσμένοι ήταν έντρομοι από το περιστατικό».

Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Γιώργο υπήρξε ζευγάρι που τον κατέγραψε στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Ο κ. Καρφής απάντησε ότι τα παιδιά και όσοι ήταν καλεσμένοι δεν έχει την εντύπωση ότι αντιλήφθηκαν το περιστατικό της κατακρεούργησης του πιτ μπουλ με την γάτα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αποκαλυπτική η Άννα Φόνσου: «Εγώ έδωσα 27.000 ευρώ για τον Γιώργο Μαρίνο. Ζει στη Γλυφάδα»

evosmos

Θύμα οπαδικής βίας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ – Δύο συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό του

evosmos

Χρηματοδότηση από 10 ξένες πρεσβείες & έσοδα 1.200.000€ στο ΕΛΙΑΜΕΠ που τα μέλη του καλούν να υποταχθούμε στην Τουρκία

evosmos

Leave a Comment