ΕΛΛΑΔΑ

Υπ. Δημοτική Σύμβουλος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Ευθυμιάδου Ραφαέλα

Ονομάζομαι Ευθυμιάδου Ραφαέλα γεννήθηκα και μεγάλωσα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και η καταγωγή μου προέρχεται από την Αριδαία Πέλλας.

Είμαι πτυχιούχος ηλεκτρονικών υπολογιστών και δικτύων καθώς και τεχνικός μαγειρικής αρχιμάγειρας Η ενασχόληση μου με τα πολιτιστικά δρώμενα ξεκίνησε το 2019 σε ποντιακό σύλλογο Αμπελοκήπων καθώς σήμερα βρίσκομαι μέλος της διοίκησης του συλλόγου.

Επίσης είμαι Αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Νεολαίας του Περιφερειακού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος. (Π.Ο.Ε) Είμαι ανοιχτή να προσφέρω την βοήθεια μου σε όποιον χρειαστεί ακούγοντας πάντα τις απόψεις των συμπολιτών μας. Είναι ένα όραμα για εμένα αυτή η διαδρομή υποσχόμενη να κάνω ότι καλύτερο για τον Δήμο μας.

Η υποψηφιότητα μου για δημοτική σύμβουλος σημαίνει ότι θες να βοηθήσεις τη μικρή κοινωνία που σε περιβάλει, τη γειτονιά στην οποία ζεις. Να κάνεις πράγματα για να διευκολύνεις την καθημερινότητα των ανθρώπων που συναντάς στο δρόμο σου. Η ενασχόληση με τα κοινά σημαίνει ότι δεν κοιτάς μόνο τον εαυτό σου αλλά και τους συμπολίτες σου.

Πιστεύω ότι είναι καθήκον όλων μας. Θα είμαι παρούσα για ότι χρειάζεται ο καθένας από εσάς, για να ενημερώνομαι και να μάχομαι για τις ανάγκες σας, για να μεταφέρω τους όποιους προβληματισμούς σας εκεί που θα τους ακούσουν! Γιατί κατεβαίνω υποψήφια με τον Δήμαρχο Λάζαρο Κυρίζογλου;

Αρχικά ήταν τιμητική πρόταση του δημάρχου μας κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, ο συγκεκριμένος συνδυασμός έχει αποδείξει εμπράκτως ότι τηρεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και γιατί είναι η παράταξη που μπορεί να εκπροσωπήσει καλύτερα τα συμφέροντα τον συνδημοτών μας στο δημοτικό συμβούλιο και όχι μόνο.

Γιατί, με αγώνες και καθημερινή προσπάθεια σε διάφορους τομείς για τον καθένα ξεχωριστά, με τόλμη, πίστη, δύναμη και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμα καλύτερα. Γιατί συνεχίζουμε να δυναμώνουμε τη συμμαχία μας σε συνεργασία με τους πολίτες του Δήμου μας. Ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον που αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας.

Γιατί έγιναν έργα σε κάθε γειτονιά του Δήμου μας. Και θα συνεχίσουν να γίνονται, διότι υπάρχουν νέες ιδέες, νέες πρωτοποριακές προτάσεις, όρεξη για δουλειά και διάθεση για προσφορά

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σκάφος με δύο επιβαίνοντες έπλεε ακυβέρνητο στην Επανομή

evosmos

Άγκυρα: «Ξεκινήσαμε διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα για να κάνουμε κοινές έρευνες στις αμφιλεγόμενες περιοχές»!

evosmos

Στο αστυνομικό τμήμα και πάλι Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη

evosmos

Leave a Comment