ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στον Έβρο: Στο νοσοκομείο ο επιτελάρχης της Πυροσβεστικής – Εισπνέει καπνό επί 10 ημέρες

Με αναπνευστικά προβλήματα ο επιτελάρχης της Πυροσβεστικής στον Έβρο, ο οποίος μάχεται στο πεδίο επί 15 συνεχόμενες ημέρες.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούποληυς νοσηλεύεται με αναπνευστικά προβλήματα ο επιτελάρχης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον Έβρο, Χρήστος Λάμπρης.

Ο ίδιος βρίσκεται στο πεδίο και στα πύρινα μέτωπα -τα οποία δυστυχώς δεν σβήνουν- τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Εφιάλτης δίχως τέλος
Το 112 ήχησε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου για ακόμα μια φορά στη Λευκίμμη με τους κατοίκους να πρέπει να εκκενώσουν προς το χωριό Τυχερό. Λεωφορεία έφτασαν άμεσα στο χωριό για να παραλάβουν τους κατοίκους, οι οποίοι ζουν τον απόλυτο εφιάλτη.

Η φωτιά έφτασε στις παρυφές του οικισμού Λευκίμμη με τις φλόγες να απειλούν πλέον και τα πρώτα σπίτια. Το μέτωπο δείχνει να κινείται βορειοδυτικά στις καμένες εκτάσεις.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 29 Μαΐου 1453: Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης (video)

evosmos

Γ. Παρτσαλάκης: «Σταματώ οριστικά από ηθοποιός. Πάω Κρήτη να περάσω όσα χρόνια μου μένουν»

evosmos

Kαλλιθέα: 61χρονος κρατούσε φυλακισμένη 48χρονη – Την βίαζε και τη χτυπούσε

evosmos

Leave a Comment