ΕΛΛΑΔΑ

Χίος:16 χρόνια κάθειρξη σε αστυνομικό για ασέλγεια σε 14χρονη

Στο Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Χίου οδηγήθηκε ο 54χρονος αστυνομικός που συνελήφθη τον Ιούλιο του 2022, μετά τις κατηγορίες για βιασμό και ασέλγεια εις βάρος 14χρονης αθλήτριας που προπονούσε σε νησί του βορείου Αιγαίου. Ο αστυνομικός καταδικάστηκε για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου, ενώ αθωώθηκε για τον βιασμό. Η συνολική ποινή που τού επιβλήθηκε, είναι τα 16 χρόνια κάθειρξη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, ο αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητή βόλεϊ, προέβη σε κατ’ επανάληψη γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη, τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2022. Ωστόσο, ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες βιασμού από την πρώτη ημέρα της σύλληψής του.

Λίγη ώρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η μητέρα της 14χρονης τόνισε ότι «είμαι ικανοποιημένη για τα χρόνια που τού δόθηκαν ως ποινή, στενοχωρήθηκα όμως που έβγαλαν τον βιασμό. Δεν προσπάθησε να μού μιλήσει, αλλά όταν άκουσε ότι αθωώθηκε από τις κατηγορίες του βιασμού, γύρισε και χαμογέλασε. Τόσο εγώ, όσο και η κόρη μου γνωρίζουμε την αλήθεια. Τα παιδιά να μιλούν, αυτό είναι το μήνυμά μου και όταν μιλούν, οι γονείς να πηγαίνουν κατευθείαν στην αστυνομία», μιλώντας στο STAR.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς

evosmos

Επιστρέφουν τα «μαύρα μεσάνυχτα» της ζωής μας: Από τις 3 Ιανουαρίου ξεκινά πάλι το σκοτάδι του lockdown

evosmos

«Είπαν ότι η σχέση τους ήταν συμβόλαιο»: Μαθεύτηκε για Μακρυπούλια – Χατζηγιάννη, 3 χρόνια μετά τον χωρισμό

evosmos

Leave a Comment