ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στη Συγγρού τα ξημερώματα: Οδηγός ταξί πυροβολήθηκε από αγνώστους! Ήταν λάθος στόχος; Τι εξετάζει η αστυνομία

Τεράστια αναταραχή επικράτησε νωρίς σήμερα το πρωί στην κεντρικότατη λεωφόρο Συγγρού,όταν άγνωστος πυροβόλησε ένα οδηγό ταξί τα πόδια με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν γύρω στις 6.10 το πρωί και ο 29χρονο οδηγός βρισκόταν επί της λεωφόρου Συγγρού 101 στη περιοχή της Νέας Σμύρνης, έξω από ένα νυχτερινό κέντρο. Όπως κατέθεσε, περίμενε ένα πελάτη και τότε είδε μια μηχανή με δύο επιβαίνοντες. Ο ένας από τους δύο έβγαλε όπλο και άνοιξε πυρ εναντίον του χωρίς να πει λέξη.

Ο 29χρονος τόνισε στους αστυνομικούς πως δεν είναι μπλεγμένος σε καμία υπόθεση και δεν αναγνώρισε τον άνθρωπο που τον πυροβόλησε.

Ο άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά στα πόδια και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Λαϊκό.

Ήταν λάθος στόχος;
Εντατική είναι η έρευνα που έχει ξεκινήσει η ΕΛΑΣ για το περιστατικό εξετάζοντας πολλά ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο στόχος του μυστηριωδών επιβαινόντων στην μηχανή πρέπει να ήταν άλλος και να τραυμάτισαν τον 29χρονο από λάθος.

Οι αρχές λένε πως στόχος, δεν ήταν να σκοτώσουν το άλλο άτομο, αλλά να του στείλουν ένα μήνυμα με τον πυροβολισμό στα πόδια.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας που να καταγράφουν την διαδρομή που έκανε το μηχανάκι.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Υπόκλιση: Τα κορίτσια της Νομικής Αθηνών που νίκησαν Κέμπριτζ και Οξφόρδη

evosmos

Τέταρτος σε ολόκληρο τον κόσμο: Σπουδαία διάκριση για 14χρονο Έλληνα μαθητή στο σκάκι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

evosmos

Δείτε τις οικιακές συσκευές που «καίνε» κρυφά ρεύμα

evosmos

Leave a Comment