ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: 54χρονος ξυλοκόπησε τη σύζυγό του και κατήγγειλε τον εαυτό του στην αστυνομία

Ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στα Χανιά και συγκεκριμένα σε χωριό της Κισσάμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη φορά την… καταγγελία την έκανε ο ίδιος… ο δράστης, καθώς μετά τον διαπληκτισμό του με τη σύντροφό του κάλεσε την Αστυνομία ο ίδιος και ανέφερε πως επιτέθηκε στη γυναίκα του.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου με τον 54χρονο να πηγαίνει ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα.

Ο άνδρας μετά την ομολογία του περιστατικού συνελήφθη, ενώ η αλλοδαπή γυναίκα, ηλικίας και εκείνη 54 ετών, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και από εκεί στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματά της δε φέρεται να είναι σοβαρά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κυκλάδες: Αυτός είναι ο κρυμμένος «παράδεισος» που δεν έχει ούτε έναν κάτοικο

evosmos

Δεν χωρίσανε ποτέ λόγω προσόντων! Εντοπίσαμε τον γόη Μέγα Αρχιμανδρίτη που έκλεψε το ρολόι – αντίκα των 24.000 ευρώ δίπλα στον ενθουσιασμένο Βαρθολομαίο. Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια (ΦΩΤΟ)

evosmos

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Οι άνθρωποι με αναπηρίες έχουμε μια φυσιολογική ερωτική ζωή»

evosmos

Leave a Comment