LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Χρύσα Κατσαρίνη: «Μου έδινε 5 ευρώ τη μέρα ενώ δούλευα 9 ώρες. Καθάριζα μέχρι και τις τουαλέτες» (video)

«Τα χαιρετίσματά μου. Όπου κι αν είσαι, θα σε βρω»
Άσχημες εμπειρίες από την παιδική της ηλικία μοιράστηκε η Χρύσα Κατσαρίνη, μιλώντας στην εκπομπή «Γκαράζ» του Ζήση Ρουμπού.

Ειδικότερα, η stand up comedian και ηθοποιός έκανε μια προσωπική εξομολόγιση για την παιδική της ηλικία. «Δουλεύω από τα δώδεκά μου. Δούλευα σε ένα καφενείο και με έβαζε να κάνω τα πάντα. Με έβαζε να καθαρίζω τις τουαλέτες, όλα, όλα, τα πάντα. Και μου έδινε 5 ευρώ τη μέρα ενώ δούλευα 9 ώρες», απευθυνόμενη στον ιδιοκτήτη πιθανόν του καφενείου ενώ πρόσθεσε «Βαγγέλη, τα χαιρετίσματά μου. Όπου κι αν είσαι, θα σε βρω!», σχολιάζοντας ότι αυτό δεν ήταν απλά παιδική εργασία αλλά παιδική εκμετάλλευση.

Στη συνέχεια, ανέφερε περιστατικά παρενόχλησης στον δρόμο που θεώρησε, την ώρα που έκανε γυρίσματα για το περιεχόμενο των βίντεό της. Όπως είπε η ίδια, το ένα περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης, όταν εμφανίστηκε ένας άνδρας, μύρισε το κεφάλι της από πίσω και της είπε: «είσαι απ’ τους ανθρώπους που πλένουν τα μαλλιά τους με σαπούνι για τα πιάτα;» και έφυγε χωρίς να περιμένει απάντηση.

Αν και το συγκεκριμένο συμβάν «μπήκε» στο βίντεο, η Χρύσα Κατσαρίνη αναφέρθηκε και σε ένα άλλο περιστατικό που δεν έδειξαν οι κάμερες, όταν ένας άνδρας την αγκάλιασε από πίσω και δεν την άφηνε για ώρα, ενώ για να την αποδεσμεύσει χρειάστηκε η βοήθεια του εικονολήπτη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κάλαμος: 75χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στη θάλασσα

evosmos

Αλεύρι για δύο μήνες ακόμη έχουν οι μύλοι στην Ελλάδα – “ΒΟΜΒΑ” από την Θεσσαλία

evosmos

Ο Λάνθιμος μου έκλεψε τη σκηνή για το «Ιερό ελάφι», λέει ο συγγραφέας Δημήτρης Δημητριάδης

evosmos

Leave a Comment