ΕΛΛΑΔΑ

Χυδαία επίθεση Γ.Ψαριανού σε δασκάλους: «Μεγάλα καθάρματα, καθίκια και αλήτες»

Ο Γρηγόρης Ψαριανός προχώρησε σε μια χυδαία επίθεση κατά καθηγητών Λυκείου, με αφορμή το φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων.

Σε ανάρτησή του στο twitter, o μέχρι πρότινος μετακλητός της ΝΔ εξάπελυσε χυδαία επίθεση εναντίον των εκπαιδευτικών αποκαλώντας τους μέχρι και «μεγάλα καθάρματα», «σκουλίκια» και «αλήτες», ισχυριζόμενος ότι οι καθηγητές που τράβηξαν δύο μέρες των παθών τους τον τάραχο έως ότου ολοκληρωθούν οι ενδοσχολικές εξετάσεις των μαθητών της Γ’ Λυκείου «χάρηκαν» που έπεσε η ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Τους χαρακτήρισε επίσης «αρχιμαφιόζους» και όχι δασκάλους, που πρέπει να «πάνε σπίτι τους».

«Οι ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ τών παιδιών μας, που πανηγυρίζουν επειδή “χάκερς” – πράκτορες που δεν ξέρουμε για ποιον δουλεύουν, έριξαν εν μέσω εξετάσεων το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων. Είναι Μεγάλα ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ και πρέπει να πάνε σπίτι τους. Σκουλίκια είναι. Αλήτες. Αρχιμαφιόζοι, Όχι Δάσκαλοι…» έγραψε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΚΤΑΚΤΟ – Κ. Μητσοτάκης: «Δεν θα κάνουμε εκλογές με πανδημία» – Άρα ούτε σε 18 μήνες θα κάνει εκλογές;

evosmos

Φωτιά στη Μόρια: Αγωνία μετά τις τεράστιες καταστροφές – Στο δρόμο 13.000 μετανάστες (Βίντεο)

evosmos

Ο Άγιος Διονύσιος Αρχιεπίσκοπος Αιγίνης (1547-1622) +17 Δεκεμβρίου

evosmos

Leave a Comment