ΕΛΛΑΔΑ

Χ.Διαβάτη για Α.Γεωργούλη: «Όλες θυμούνται μετά από χρόνια ότι κάποιος τις βίασε – Με το ζόρι δεν μπορεί να σε βάλει κανένας»

Η Χρυσούλα Διαβάτη, που πολλές φορές έχει απασχολήσει με τις δηλώσεις της, εξέφρασε την άποψή της για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη αλλά και για τον Γιώργο Κιμούλη και τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στον χώρο του Θεάτρου.

Μιλώντας για τον Αλέξη Γεωργούλη η Χρυσούλα Διαβάτη είπε «Ήταν εκεί καλώς ή κακώς. Για όλα είναι υπεύθυνος ο ελληνικός λαός που ψηφίζει αυτούς που ψηφίζει. Δεν μπορώ να ξέρω εγώ τι έκανε. Στήνουμε έναν άνθρωπο στον τοίχο και αρχίζουμε και τον καρφώνουμε. Πού ξέρουμε; Ήμασταν εκεί;».

«Αυτό πάλι που όλοι και όλες θυμούνται μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιος τους βίασε ή τις βίασε. Με το ζόρι δε μπορεί να σε βάλει κανένας. Εκτός αν σε πιάσει σε κάποια ερημιά, σε δέσει, σου ρίξει κανένα σπρέι, σε κοιμίσει, σε βιάσει… αν έχεις αυτή την κακοτυχία, πας στην αστυνομία την ίδια στιγμή, το δηλώνεις, σε κοιτάζει ένας γιατρός και γίνεται αυτό που είναι να γίνει», αναφέρει η Χρυσούλα Διαβάτη

«Τώρα μετά από 30 χρόνια τι λέει ο καθένας… αυτό είναι για μένα ένας γρίφος. Δεν παίρνω θέση. Είναι ένα ερωτηματικό, που δεν με απασχόλησε», τονίζει η Χρυσούλα Διαβάτη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Το βράδυ των Χριστουγέννων γονάτισε μπροστά στο εικονοστάσι, πες ψιθυριστά αυτή την προσευχή και θα νιώσεις το… θαύμα Του

evosmos

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 39ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 41ΧΡΟΝΟΥ ΕΓΚΥΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ! ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΙ 49 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΒΙΑΙΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!

evosmos

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχασα τα πάντα μέσα σε μία εβδομάδα, έφτασα να είμαι πένης και αλήτης»

evosmos

Leave a Comment