ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Είναι όλα στημένα», λένε τα αδέλφια που συνελήφθησαν

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ – Επιμένουν στην αθωότητα τους τα αδέρφια που συνελήφθησαν

Συνεχίζει να αρνείται πως συμμετείχε στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ένα από τα δύο αδέλφια που συνελήφθησαν για την υπόθεση και αναμένεται αύριο να απολογηθούν στον ανακριτή.
Μιλώντας στον Alpha o 40χρονος συλληφθείς κάνει λόγο για ένα «καλοστημένο σίριαλ» ενώ ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση με τα «πακιστανικά» τηλέφωνα που φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκαν κατά την εν ψυχρώ εκτέλεση.

«Εξηγήστε μου για ποιο λόγο είμαι κατηγορούμενος, για ένα μήνυμα που έστειλε ένας άγνωστος, που δεν τον έχουν βρει; Ήμουν πουθενά εγώ εκεί; Έχουν βρει ένα DNA, ένα τηλέφωνο; Ένα μήνυμα που έστειλε ένας άγνωστος, που δεν έχουν βρει την προέλευση, μετά από δυο χρόνια, με φωνάζουν εμένα και με κατηγορούν. Αυτό είναι το ένα στοιχείο και το μοναδικό για τη δεύτερη δολοφονία. Αυτό είναι το στοιχείο που μου χρεώνει τη δεύτερη δολοφονία. Ότι κάποιος ξένος, που δεν τον έχουν βρει, έστειλε αυτό το μήνυμα και χρεώνει τέσσερα ονόματα. Σε αυτά τα τέσσερα ονόματα είμαι χρεωμένος, μόνο εγώ» αναφέρει αρχικά ο 40χρονος.

Αναλυτικά είπε:

-Αυτό το είχαν από το ’21. Από το ’21 μέχρι σήμερα, σας είχαν ενοχλήσει ποτέ να σας πουν…

«Ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ…»

-Ούτε εσάς, ούτε τον αδελφό σας;

«Κανέναν και ποτέ. Αυτά τα μηνύματα τα δυο, έχουν τέσσερα ονόματα. Απ’ αυτά τα ονόματα, είμαι μόνο εγώ κατηγορούμενος»

-Τα άλλα δυο ονόματα τα ξέρετε; Τα γνωρίζετε σαν πρόσωπα;

«Τον έναν τον ξέρω, τον άλλο δεν τον ξέρω»

-Γι’ αυτά τα τηλέφωνα που λένε, τα πακιστανικά, τι έχετε να πείτε;

«Αυτά τα τηλέφωνα τα πακιστανικά… δεν έχω καμία σχέση, δεν ξέρω τον άνθρωπο, μάλιστα να θέλετε πηγαίνετε ρωτήστε τον άνθρωπο αν με ξέρει ή οτιδήποτε, δεν έχω πάει σε αυτό το μαγαζί, δεν γνωρίζω τον άνθρωπο, δεν έχουν χτυπήσει ποτέ οι γραμμές μου, δίπλα στις γραμμές αυτές»

«Είναι ένα ωραίο, καλοστημένο σίριαλ»

«Το φορτηγάκι είναι του αδελφού μου γιατί δουλεύει. Μπορεί να το δικαιολογήσει και να το αιτιολογήσει ο αδελφός μου αυτό το πράγμα. Εγώ δεν υπάρχω πουθενά. Δεν υπάρχω πουθενά, πουθενά, πουθενά. Σαν οντότητα, σαν DNA, σαν φωτογραφία, σαν παρουσία, σαν κεραία, σαν τηλέφωνο, σαν οτιδήποτε, σαν κάτι. Αυτό είναι ένα ωραίο, καλοστημένο σίριαλ. Την Τετάρτη με το καλό, θα ρωτήσω το λαό και τη δικαιοσύνη για ποιο λόγο με προφυλάκισαν»

-Θεωρείτε δεδομένο ότι θα προφυλακιστείτε;

«Αν είναι να απαλύνω εγώ τις μαμάδες και τους πατεράδες των παιδιών που χάθηκαν, την ψυχούλα τους, να μπω φυλακή και να ξεχαστούν τα Τέμπη, να μπω παιδιά, να μπω. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Εγώ είμαι σε άθλια κατάσταση. Τα παιδιά μου έχουν εκτεθεί, οι δουλειές μου έχουν εκτεθεί, η μητέρα μου κλαίει, χάνει τα δυο της αγόρια, χάνουμε τη ζωή μας»

-Εσείς κάνατε αυτόν τον διάλογο με τη μητέρα σας που φάνηκε ότι …

«Φυσικά τον κάναμε, φυσικά. Η μητέρα μου μιλούσε για την καθαριότητα, έχουμε μια καλή εταιρία, η οποία μας έχει δώσει 25 δουλειές, τις οποίες τις έχουμε δώσει σε έναν κύριο. Και για να κατέβει το αυτοκίνητο, να δουλέψει και να αξίζει τον κόπο, και να μην μπαίνει μέσα σαν επιχείρηση, πρέπει να μαζέψει άλλες 25 δουλειές»

-Φάνηκε σαν εσείς να προσπαθούσατε να πείσετε την μαμά σας ότι…

«Τι να πείσω; Θα διαβάσουμε τη δικογραφία όλοι μαζί και θα με κρίνει ο κόσμος. Αφού προωθώ εγώ τον εαυτό μου και δεν υπάρχει διαπλοκή εδώ μέσα. Κρίμα, λυπάμαι, λυπάμαι, στεναχωριέμαι για τη μανούλα του παιδιού που τον πυροβόλησαν, που τον σκότωσαν, αλλά κυρία μου δεν είμαι ο δολοφόνος, ούτε εγώ, ούτε ο αδελφός μου. Ψάξτε τους δολοφόνους. Ψάξτε τους δολοφόνους και κοιτάξτε μην τους κρύβουν κιόλας».

Πηγή: newsbomb.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Άντζυ Σαμίου για το αποτέλεσμα των εκλογών: «Οι Έλληνες είμαστε άξιοι της μοίρας μας»

evosmos

«ΒΟΜΒΑ» για τις ελλείψεις φαρμάκων: Θα συνταγογραφούνται και κάποια που πριν ήταν ελεύθερα!

evosmos

Νέα Φιλαδέλφεια: Συμπληρωματικές απολογίες από τους 105 Κροάτες που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Κατσούρη

evosmos

Leave a Comment