ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έπιασαν πασίγνωστο Έλληνα μπασκετμπολίστα να κλέβει συμπαίκτες του

Ένα απίστευτο βίντεο έφερε στο φως σήμερα το Πρωινό, στο οποίο ένας πασίγνωστος μπασκετμπολίστας πιάστηκε στα πράσα να κλέβει τα χρήματα των συμπαικτών του μέσα στα αποδυτήρια.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Τάσος Τεργιάκης, πρόκειται για ένα παίκτη, ο οποίος έχει παίξει μπάσκετ στις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

«Επειδή οι συμπαίκτες του, εδώ και πάρα πολύ καιρό, είχαν καταλάβει ότι λείπουν διαρκώς χρήματα, αποφάσισαν να βάλουν κρυφή κάμερα», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.

«Επειδή είναι παντρεμένος κι έχει οικογένεια, οι συμπαίκτες του δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα κάνουν μήνυση εναντίον του», είπε επίσης ο Τάσος Τεργιάκης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κατώτατος μισθός: Πότε και πόσο αυξάνεται – Ποιους αφορά

evosmos

Η ανακοίνωση του «Ευαγγελισμού» για την 22χρονη Νικολέτα που μαχαιρώθηκε από ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΙΡΑΝΟ στην Ερμού

evosmos

Παγκόσμια Ημέρα Φάρων: Ανοιχτοί για το κοινό 29 φάροι της χώρας

evosmos

Leave a Comment