ΕΛΛΑΔΑ

Άβαφη, αχτένιστη, χωρίς φίλτρα: Μια άλλη Δανάη Μιχαλάκη στην κουζίνα, σούσουρο με φωτο που διέρρευσε

Η Δανάη Μιχαλάκη περνάει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της καθώς έγινε μανούλα και με τον σύζυγό της και γνωστό ηθοποιό, Γιώργο Παπαγεωργίου βιώνουν στιγμές ευτυχίας.

Η ηθοποιός περνάει πολλές ώρες σπίτι με το μωρό της και πόζαρε να απολαμβάνει τον καφέ στην κουζίνα του σπιτιού της και στη συνέχεια δημοσίευσε τη φωτογραφία στο instagram.

«Πάντα ήθελα να κάνω παιδί αλλά πάντα έλεγα ότι πρέπει να υπάρχει και το ανάλογο πακέτο. Είναι βασικό στοιχείο να έχεις το άλλο σου μισό, έναν άντρα, έναν σύντροφο. Από την άλλη όμως «ακούω» και το αντίθετο αν μια γυναίκα είναι έτοιμη να γίνει μητέρα, θα γίνει και θα κάνει ότι θέλει», έχει πει σε συνέντευξή της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Προκαλεί και πάλι η Τουρκία με την εκλογή του μουφτή για τους μουσουλμάνους της Θράκης – Οι 2 υποψήφιοι μιλάνε «τουρκική μειονότητα»

evosmos

Τι αλλάζει σε ψώνια και εστίαση για τους ανεμβολίαστους

evosmos

«Μίλησαν» ξανά τα όπλα στην Κρήτη – Στο νοσοκομείο μια γυναίκα

evosmos

Leave a Comment