LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Άβαφη, χωρίς φίλτρα & φτιασίδια: Μια άλλη Ζέτα Μακρυπούλια στη Φλωρεντία, σούσουρο με φωτο που κυκλοφορούν

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε ένα ταξίδι στη γειτονική Ιταλία και συγκεκριμένα στη Φλωρεντία, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι της.

Στη Φλωρεντία η Ζέτα Μακρυπούλια

Λίγο καιρό μετά το μακρινό της ταξίδι στην Ζανζιβάρη, η παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1 “Ρουκ Ζουκ” βρέθηκε στη Φλωρεντία, με τους ακόλουθούς της να σχολιάζουν την αγάπη της για τα ταξίδια και τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε.

Μάλιστα, συνόδευσε τις φωτογραφίες με τη λεζάντα «Καλή εβδομάδα από το λίκνο της ιταλικής αναγέννησης! Φλωρεντία», ποζάροντας μπροστά από τον ποταμό Άρνο.

Το νέο ταξίδι της Ζέτας Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια ταξίδι

Ζέτα Μακρυπούλια ταξίδι

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Aισθάνεστε διαρκώς κουρασμένοι; Φταίει ο καύσωνας προειδοποιούν οι επιστήμονες καθώς οι ακραίες θερμοκρασίες τη νύχτα δεν αφήνουν το σώμα να ανακάμψει

evosmos

Τον σκότωσαν, τον κουβάλησαν σε καρότσι, τον «έχτισαν»: Ανατριχιάζουν τα στοιχεία, 17 χρόνια μετά τον θάνατο του Άλεξ

evosmos

ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ: ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ – ΑΝΟΔΙΚΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ!

evosmos

Leave a Comment