ΕΛΛΑΔΑ

Άβυσσος η ψυχή…. των καναλιών-Επανεμφάνιση…του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην τηλεόραση

Ένα χρόνο μετά τη σωρεία καταγγελιών σε βάρος του για δημοσιοποίηση σε ιστοσελίδες προσωπικών του στιγμών με αρκετές γυναίκες, χωρίς τη συγκατάθεσή τους, ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα», Στάθης Παναγιωτόπουλος, έκανε την επανεμφάνιση του στους τηλεοπτικούς δέκτες. Για αυτό φρόντισε… ο Alpha που πρόβαρε το Σάββατο το βράδυ (21/1) την ταινία «Λάρισα Εμπιστευτικό», ταινία που ναι μεν είχε γυριστεί πολύ πρίν αποκαλυφθεί στο σκάνδαλο με το revenge porn, αλλά ξύπνησε μνήμες στις πρώην συντρόφους του από τις οποίες αντιμετωπίζει νομικές περιπέτειες. Να σημειωθεί ότι ο 58χρονος παρουσιαστής, ο οποίος είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είχε καταδικασθεί από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για ανάλογη διαρροή «ροζ» βίντεο -η πρώτη από τις συνολικά τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης- και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Κατά της παραπάνω απόφασης, όμως, ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Και το ερώτημα είναι, γιατί ενώ στην περίπτωση του Φιλιππίδη, όταν το όνομά του ενεπλάκη σε υποθέσεις σεξουαλικών αδικημάτων, ο πρωταγωνιστής «διαγράφηκε» από την ταινιοθήκη των καναλιών, τα οποία πήραν κοινά την απόφαση να μην ξαναπροβάλλουν παραγωγή στην οποία ο ίδιος συμμετέχει, δεν έγινε και το ίδιο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο; ( είχε συμμετοχή και σε άλλες τρείς ταινίες «Poker Face», «Agon» και «Dark Illusion»)

Άβυσσος η ψυχή…. των καναλιών!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δολοφονία στα Φιλιατρά: Συνελήφθη από την ΕΛΑΣ 34χρονος Πακιστανός για το άγριο έγκλημα

evosmos

Ποιός ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων βρέθηκε θετικός στον covid;

evosmos

Αχαΐα: Δεν τους άγγιξε το πνεύμα των Χριστουγέννων – Έκλεψαν δύο καμπάνες από ξωκλήσι

evosmos

Leave a Comment