ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η οικογένεια της Κυριακής ζητά αναπαράσταση του εγκλήματος έξω από το αστυνομικό τμήμα

Αναπαράσταση του εγκλήματος της άτυχης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων ζήτησε η οικογένεια της μητέρας του θύματος.

Οι δικηγόροι της μητέρας και της αδερφής της Κυριακής υπέβαλαν κατεπείγοντα αιτήματα, προκειμένου να προχωρήσει η προκαταρκτική έρευνα που έχει διατάξει ο εισαγγελέας για την αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών των αστυνομικών του τμήματος Αγίων Αναργύρων, αλλά και να αξιοποιηθούν οι καταγραφές από τις κάμερες ασφαλείας καθώς και οι τηλεφωνικές συνομιλίες.

«Υποβάλλαμε εγγράφως πολλά αιτήματα προκειμένου να διαλευκανθεί το θέμα του βιντεοληπτικού υλικού, της συλλογής του πρωτότυπου βιντεοληπτικού υλικού και όχι του κομμένου και από τη στιγμή που η προανάκριση είναι μυστική, τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά» αναφέρουν οι δικηγόροι της μητέρας και της αδερφής της Κυριακής.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η ελληνική τηλεόραση στα «καλύτερα» της – Γνωστός δημοσιογράφος ειρωνεύεται Έλληνα πολίτη σε ζωντανή μετάδοση (βίντεο)

evosmos

Σοκ στα Καλύβια.Ιερέας έχει μέσα στο σπίτι του δεκάδες τάφους βρεφών και παιδιών.

evosmos

Γιατί η Κυριακή του Θωμά λέγεται και Αντίπασχα;

evosmos

Leave a Comment