ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Προκλητικός και αμετανόητος ο δράστης στις φυλακές

Ο 39χρονος δολοφόνος χαρακτηρίζεται ως κυνικός και αμετανόητος, επιμένοντας ότι δεν θυμάται τα ακριβή γεγονότα της μοιραίας νύχτας της 1ης Απριλίου, όταν σκότωσε την πρώην σύντροφό του με πέντε μαχαιριές.

Τι ζητάει ο πατέρας της άτυχης 28χρονης

Η μετακίνηση των αστυνομικών που ενεπλάκησαν με μοιραίο τρόπο στην υπόθεση δεν αρκεί για να υπάρξει δικαίωση, λέει ο πατέρας της Κυριακής.

«Ζητώ αυτό που δεν έκανε η Ελληνική Αστυνομία, που είχε καθήκον να προστατεύσει το κορίτσι μου, όπως όλους τους πολίτες, πλέον να το κάνει η ελληνική δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι», είπε ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής.

«Υπάρχουν ευθύνες και άνωθεν όχι μόνο των αστυνομικών των συγκεκριμένων που υπηρετούσαν εκείνη τη στιγμή αλλά και των ανώτερων που τους είχαν εκείνη την ώρα θέσει στο συγκεκριμένο πόστο. Τόσο την Αξιωματικό Υπηρεσίας όσο και τον σκοπό. Προσπαθεί ο άνθρωπος ακόμη να συνειδητοποιήσει την απώλεια διότι όταν συμβαίνει σε κάποιον άνθρωπο τόσο μεγάλο κακό, το μεγαλύτερο κακό που μπορεί να τύχει σε κάποιον άνθρωπο, προσπαθεί να το διαχειριστεί. Ακόμη δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί, δηλαδή ότι δεν θα ξαναδεί το κοριτσάκι του. Είναι συντετριμμένος.», ανέφερε η Ελένη Μαζαράκη, δικηγόρος του πατέρα της Κυριακής.

«Όταν δολοφονείται μία κοπέλα έξω από αστυνομικό τμήμα, πρέπει όλοι να σκύβουμε το κεφάλι», είπε ο Πρωθυπουργός, κατά την ομιλία του στο 15ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος στη μοιραία, όπως αποδείχθηκε διαχείριση της υπόθεσης, από τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς.

Δεν είχε αποκαλύψει τα όσα βίωνε

Η 28χρονη κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον 39χρονο δολοφόνο της ήταν πολλές οι φορές που είχε αντιμετωπίσει τον βίαιο χαρακτήρα του κάτι που φαίνεται πως προσπαθούσε να μην αποκαλύψει στο οικογενειακό της περιβάλλον.

«Το κοριτσάκι μου, που το μεγάλωσα, δεν μου είχε πει όσα βίωνε τον τελευταίο καιρό, για να μη με φέρει σε δύσκολη θέση. Το κορίτσι μου έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει ως μία γυναίκα που απειλείται. Την έδιωξαν, την άφησαν ανυπεράσπιστη, μόνη της ενώ απειλείτο. Βίωσε ειρωνεία και αδιαφορία τα τελευταία λεπτά της ζωής της», ανέφερε ο πατέρας της 28χρονης.

Οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στα τραγικά συμβάντα της 1ης Απριλίου θα απολογηθούν μέσα στην εβδομάδα. Τα αποτελέσματα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, που διενεργεί το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τις ευθύνες των αστυνομικών, αναμένονται έως την ερχόμενη Παρασκευή.

Το πρώτο 24ωρο του δολοφόνου στις φυλακές

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γυναικοκτόνος επιμένει ότι αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και πως δεν θυμάται τίποτα απ’ όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας (01/04).

Ο δράστης φαίνεται πως προσπαθεί με κάθε τρόπο να οδηγήσει τις εξελίξεις ώστε να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Λάρισα: Άναυδοι περαστικοί αντίκρισαν γυναίκα να κάνει βόλτα με ποδήλατο ημίγυμνη…

evosmos

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ 15ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΑΝ 12 ΑΤΟΜΑ – Ο 50ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΦΙΑΛΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ – ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ – ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Ή ΤΟΝ “ΕΦΑΓΑΝ”; ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ

evosmos

Μόνο στην Ελλάδα! “Συγγνώμη κάναμε λάθος” και… άκυρη η κλήρωση του κυπέλλου

evosmos

Leave a Comment