ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Παντελεήμονας: Σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες – Τις εγκλώβισε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας

Σεξουαλική επίθεση σε ασανσέρ κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν από άγνωστο άνδρα δύο ανήλικες στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Ειδικότερα, την περασμένη Δευτέρα στις 22 Ιανουαρίου, 13χρονη ενώ έμπαινε στην πολυκατοικία όπου μένει, ένας άγνωστος άνδρας την ακινητοποίησε και έκανε με τα δάχτυλα του χεριού του το σχήμα του όπλου για να της προκαλέσει φόβο, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει. Ο δράστης με χρήση σωματικής βίας (χωρίς ωστόσο να την τραυματίσει τραυματισμό ) την ανάγκασε να παραμείνει εντός του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος και στη συνέχεια αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως μετά πήγε μαζί με τον πατέρα της στην αστυνομία όπου και κατήγγειλε το γεγονός.

Δύο ημέρες αργότερα, εμφανίστηκε στο Αστυνομικό τμήμα μαζί με τη μητέρα της μία 15χρονη, η οποία μία ημέρα νωρίτερα, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου επιστρέφοντας στο σπίτι της κι ενώ βρισκόταν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, ένιωσε την πόρτα του ανελκυστήρα να ανοίγει και μπαίνει ένας άγνωστος άνδρας. Ο δράστης μιλώντας αγγλικά και σπαστά Ελληνικά, επιχείρησε να συνομιλήσει μαζί της χωρίς να τα καταφέρει. Κατόπιν μόλις έσβησαν τα φώτα του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος. Η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και ο δράστης με το δεξί του χέρι, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την τραβήξει έξω από το ασανσέρ. Η ανήλικη κατάφερε να διαφύγει προς την οικία της και ο δράστης έτρεξε σε άγνωστη κατεύθυνση.

Τόσο η ομοιότητα στις περιγραφές που έδωσαν στις Αρχές τα δύο ανήλικα κορίτσια όσο και ο κοινός τρόπος δράσης οδηγούν την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία για τη δράση ενός άνδρα ο οποίος παραφυλάει στις εισόδους πολυκατοικιών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και επιτίθεται σε ανήλικα κορίτσια.

Ήδη, έχουν δείξει κάποιες φωτογραφίες με υπόπτους στα δύο κορίτσια και συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί και γίονται συνεχείς περιπολίες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ο οποίος έχει τρομοκρατήσει τα νεαρά κορίτσια στην περιοχή. Παράλληλα, ελέγχονται κάμερες από καταστήματα της περιοχής που θα δώσουν στοιχεία για την ταυτότητα του «δράκου».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πέθανε σε ηλικία 65 ετών ο γνωστός ρεμπέτης Αγάθωνας

evosmos

Το ελληνικό χωριό που είναι συνδεδεμένο με το θάνατο – Σήμερα είναι ερημωμένο. Ο χρόνος σε αυτό το χωριό «σταμάτησε» για πάντα!

evosmos

Ελένη Μενεγάκη: Έφτασα το έργο «Ελένη» μέχρι εκεί που ήθελα, δεν ξέρω το μετά

evosmos

Leave a Comment