ΕΛΛΑΔΑ

Άγριος ξυλοδαρμός στο Ηράκλειο: Πήρε εξιτήριο ο Ελληνοκαναδός – Έχει πρόβλημα με την όραση

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε κέντρο διασκέδασης στο κέντρο του Ηρακλείου

Με προβλήματα στη όραση εξήλθε σήμερα από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο 49χρονος Ελληνοκαναδός, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με τη Neakriti.gr, ο 49χρονος πήρε εξιτήριο από το Βενιζέλειο νοσοκομείο, ωστόσο αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με την περιφερειακή όραση, καθώς δυσκολευόταν να δει καθαρά όταν στρέφει το βλέμμα του ψηλά.

Οι γιατροί εξέτασαν το ζήτημα μέσα από μια σειρά εξειδικευμένων εξετάσεων, ενώ σύμφωνα και με το τελευταίο ρεπορτάζ του neakriti.gr, υπεβλήθη και σε μαγνητική τομογραφία, για να αξιολογηθεί καλύτερα η κατάσταση και να καθοριστεί η κατάλληλη θεραπεία.

Οι διώξεις

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία και κατά συρροή άσκησε η εισαγγελέας Ηρακλείου σε βάρος των δραστών του άγριου ξυλοδαρμού του 49χρονου Ελληνοκαναδού Μανώλη Κακουλάκη και της οικογένειάς του, τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

Η δικογραφία της υπόθεσης που σχημάτισε το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου διαβιβάστηκε χθες στην Εισαγγελία Ηρακλείου και μετά την άσκηση της κακουργηματικής δίωξης πέρασε στα χέρια της ανακρίτριας η οποία προχώρησε στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται 4 άτομα ως δράστες του ξυλοδαρμού τόσο του 49χρονου όσο και των μελών της οικογένειάς του, εκ των οποίων οι 2 έχουν ταυτοποιηθεί. Πρόκειται για έναν 31χρονο από τα Ζωνιανά και έναν 32χρονο από το Γάζι, οι οποίοι διαφεύγουν τη σύλληψη. Τα άλλα δύο άτομα της επίθεσης δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Στο μεταξύ, νωρίς σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, όπου έγιναν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών του ξυλοδαρμού του Ελληνοκαναδού, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Την υποψηφιότητά του για.. πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Μπέος

evosmos

Για 17 λεπτά ο μηχανοδηγός του μοιραίου Intercity 62 προσπαθούσε να βρει τον σταθμάρχη Λάρισας!

evosmos

Πέντε πληροφορίες που ίσως δεν γνωρίζατε για τον Μέγα Αλέξανδρο

evosmos

Leave a Comment