ΕΛΛΑΔΑ

Προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου: “Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι την Τετάρτη”

Πέρασμα με βροχές, καταιγίδες ακόμη και χαλάζι σε συγκεκριμένες περιοχές προβλέπει για την Τετάρτη ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, σε νέα του ανάρτηση σημειώνει ότι την Τετάρτη 13 Ιουλίου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για ένα πέρασμα από ισχυρή μπόρα ή καταιγίδα, για τα ανατολικά και νότια ορεινα κυρίως τμήματα του νομού Ηλείας, την ορεινή-ημιορεινή Αρκαδία και Λακωνία αλλά και αρκετές περιοχές της Μεσσηνίας τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες.

11

Αυτά τα φαινόμενα, συμπληρώνει που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από συχνά και δυνατά αστραπόβροντα, ισχυρό άνεμο ή και από χαλάζι ευτυχώς θα είναι μικρής διάρκειας.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου:
«Την Τετάρτη 13 Ιουλίου αρκετά μεγάλη είναι η πιθανότητα για ένα πέρασμα από ισχυρή μπόρα ή καταιγίδα (κάντε κλικ στον χάρτη για μεγέθυνση), για τα ανατολικά και νότια ορεινα κυρίως τμήματα του νομού Ηλείας, την ορεινή-ημιορεινή Αρκαδία και Λακωνία αλλά και αρκετές περιοχές της Μεσσηνίας τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες, φαινόμενα που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από συχνά και δυνατά αστραπόβροντα, ισχυρό άνεμο ή και από χαλάζι με σχετικά γρήγορη όμως βελτίωση!!!».

22

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΝΑΝΕΩΣΗ,ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

evosmos

Έγκλημα στην Αίγινα: ΣΟΚΑΡΟΥΝ τα νέα στοιχεία για το πώς σκότωσε την Μαρία Μπονίκου ο γιος της

evosmos

Ανήλικος Ρομά παρασύρθηκε από τον Προαστιακό – Επεισόδια από συγγενείς του

evosmos

Leave a Comment