ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο κράξιμο στην Μαρίνα Πατούλη για την εμφάνισή της στο Ηρώδειο

Χαμός με τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της


Την οργή των χρηστών των social media προκάλεσε η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στο Ηρώδειο με grande τουαλέτα του σχεδιαστή Βλάσση Χολέβα.

Η πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη εμφανίστηκε στο αρχαίο ωδείο με… οσκαρικό σύνολο, με πολλούς να κάνουν λόγο για υπερβολή που δεν ταιριάζει με την αύρα του χώρου.

Και μπορεί η μαύρη τουαλέτα με το τούλι και τα ψηλά γάντια να ξένισε τους ακόλουθούς της, ωστόσο αυτό που τους εξόργισε ήταν οι ψηλοτάκουνες γόβες της!

 

 

 

Η κ. Πατούλη έγραψε στα παλαιά των υποδημάτων της την απόφαση του Αρχαιολογικού Συμβουλίου να απαγορεύσει τα ψηλά τακούνια στο Ηρώδειο -αφού προκαλούν φθορές στα μάρμαρα- προκαλώντας πλήθος αρνητικών σχολίων.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στην ανάρτησή της:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δολοφονία στην Λάρισα: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που ΣΟΚΑΡΕΙ! Η 35χρονη είχε καταγγείλει τον Πακιστανό την ημέρα που την δολοφόνησε

evosmos

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Ο εκπαιδευτής του σκύλου που εντόπισε τη σορό του Μπάμπη εκδιώχθηκε από την ΕΜΑΚ γιατί ήταν ανεμβολίαστος

evosmos

Ο Βασίλης Καρράς πολιτεύεται – Με ποιον συνδυασμό κατεβαίνει υποψήφιος

evosmos

Leave a Comment