ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο ξέσπασμα της μάνας της Ελένης Τοπαλούδη για την αρχειοθέτηση της δικογραφίας για ομαδικό βιασμό

Στο αρχείο τέθηκε η δικογραφία, που εκκρεμούσε από το 2019, σχετικά με την καταγγελία που είχε κάνει η Ελένη Τοπαλούδη για ομαδικό βιασμό και παράνομη μαγνητοσκόπηση από τρεις Ροδίτες προτού βρεθεί στα χέρια των ανθρώπων που τη σκότωσαν.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη δηλώνει πως την ημέρα που έγινε η ταφή του παιδιού, εκείνο το βράδυ έμαθε «για τον βιασμό του παιδιού». «Δεν ήξερα τίποτα. Απλώς, αυτή η συγκεκριμένη φίλη… μου έδωσε και τα ονόματα των βιαστών, τα δύο ονόματα των βιαστών που τα είχε βρει η Ελένη», λέει η μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Μετά από την δολοφονία της, μια φίλη της νεαρής φοιτήτριας ενημέρωσε την μητέρα της ότι η κόρη της είχε πέσει θύμα βιασμού, τον Νοέμβριο του 2017.

Η 24χρονη φίλη της Ελένης είχε αναφέρει πως ένα βραδύ, κατά την διάρκεια διασκέδασης σε νυχτερινό κέντρο στο νησί, η Ελένη γνώρισε τα εν λόγω άτομα, την μετέφεραν στο σπίτι της και πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει, κατά τη διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης.

Σύμφωνα με την οικογένεια της Ελένης, όταν η κοπέλα πήγε να καταγγείλει το περιστατικό σε αστυνομικό τμήμα στην Ρόδου, δεν είχε την δέουσα αντιμετώπιση από τους αστυνομικούς.

«Πήγε και κατήγγειλε στην αστυνομία και βρήκε το παιδί μου κλειστή πόρτα. Της είχαν πει να πάει να ψάξει να βρει το βίντεο! Η Ελένη δηλαδή να κάνει τον ντετέκτιβ, αν είναι δυνατόν! Αυτοί δολοφόνησαν το παιδί μου… Αν έκαναν σωστά τη δουλειά τους το παιδί μου θα ήταν ζωντανό», δηλώνει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Για την υπόθεση δεν προέκυψαν επαρκή στοιχεία, σύμφωνα με τις Αρχές, με αποτέλεσμα η καταγγελία να μπει στον αρχείο, γεγονός που εξοργίζει τους γονείς της άτυχης κοπέλας.

«Να ανακινηθεί από την αρχή αυτό το θέμα γιατί με καίει και με τρώει και με βασανίζει και δεν μπορεί επειδή το παιδί μου δεν είναι ζωντανό να μπει στο συρτάρι», λέει φορτισμένη η Κούλα Τοπαλούδη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταγγελλόμενοι για τον ομαδικό βιασμό και την βιντεοσκόπηση του, αρνούνται όλες τις κατηγορίες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γ.Τράγκας: «Αν κερδίσει ο Τ.Μπάιντεν έρχεται βαρύς χειμώνας για την Ανθρωπότητα με σκλαβιά στα social media»

evosmos

ΣΟΒΑΡΗ Καταγγελία φοιτητών του ΔΙΠΑΕ για τη Γ.Σ. του Φ.Σ. της Σχολής Μηχανικών! “Μας φίμωσαν”

evosmos

Ελαιόλαδο: Συνεχίζεται το ράλι τιμών στο ράφι

evosmos

Leave a Comment