ΕΛΛΑΔΑ

Άλλος Άνθρωπος: Χρήματα από δωρεές έμπαιναν και στον λογαριασμό συνεργάτιδας γνωστών influencers

Μια νέα γυναίκα που ήταν το δεξί χέρι του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου στη κοινωνική κουζίνα, τον είχε βοηθήσει σε αρκετές δράσεις δεχόμενη να μπει ο προσωπικός της τραπεζικός λογαριασμός για τη συλλογή των δωρεών. Η εν λόγω γυναίκα συντόνιζε τους εθελοντές της ομάδας στο τομέα της Ανατολικής Αττικής και ειδικότερα την περίοδο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι. Φέρεται ότι από τον Μάρτιο του 2022 έως και τον Ιούνιο του ίδιου έτους έμπαιναν χρήματα στον τραπεζικό της λογαριασμό από δωρεές.

Για παράδειγμα, στις 27 Μαρτίου 2022, ανακοινώνεται μέσα από τα σόσιαλ μίντια της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» να μπουν χρήματα στο προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό της συγκεκριμένης γυναίκας, με σκοπό να διατεθούν σε εκτοπισμένες οικογένειες Ουκρανών στη συνοριακή γραμμή της Ουκρανίας με Ρουμανία, Πολωνία, Ουγγαρία και Μολδαβία.

«Φακελάκι με χρήματα να δοθούν σε οικογένειες με παιδιά που περνούν τα σύνορα, δεν έχει σημασία το ποσό, αυτά τα φέρνετε και τα βάζετε σε κλειδωμένο κουτάκι που θα ανοιχτεί στα σύνορα. Τα φέρνετε στη Μ Αλεξάνδρου 199 Κεραμεικός κάθε μέρα και ΣΚ από τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα». Δίπλα στην παραπάνω ανάρτηση, αναγράφεται και το τραπεζικός λογαριασμός της εν λόγω εθελόντριας, η οποία σήμερα εργάζεται ως διαχειρίστρια των εταιρικών σόσιαλ μίντια που σχετίζονται με την επιχείρηση ρούχων και κοσμημάτων που ανήκει σε δυο γνωστές Ελληνίδες, μια ηθοποιό και μια influencer.

Στις 31 Μαϊου 2022, πάλι από τα σόσιαλ μίντια της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» ανακοινώνεται ότι μια οικογένεια με έξι παιδάκια έχει βρεθεί σε απόγνωση και πως πρέπει να στηριχθεί άμεσα οικονομικά, χωρίς όμως να αναφέρονται περαιτέρω πληροφορίες πέρα από τον προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό της συγκεκριμένης εθελόντριας.

Το ίδιο είχε συμβεί και μια βδομάδα νωρίτερα. Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος επικαλούμενος έκτακτα έξοδα, ζητούσε οικονομική βοήθεια από τους υποστηρικτές της κοινωνικής κουζίνας, παραθέτοντας τον προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό της συνεργάτιδας του.

Συγκεκριμένα, έγραφε:

«6330 ευρώ Πάγια έξοδα κάθε μήνα για όλα αυτά που κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
Ρεύμα ήρθε 850 ευρώ
Νερό 150 ευρώ
Ενοικια (έχουμε πληρώσει ιδη μέχρι τέλος χρόνου) 830 ευρώ
Βενζίνη 50 ευρώ την ημέρα το λιγότερο 1500 ευρώ
Μπολακια συσκευασίας που δεν φέρνει κανένας σχεδόν 10 ευρώ τα 100 τα 1000 περίπου την ημέρα μαζί με αυτά που δίνουμε 100ευρω την ημέρα επι 30 ημερες 3.000 ευρώ. Οποίος μπορεί ότι μπορεί είναι πλέον ΣΟΣ.»

Σημειώνεται ότι το όνομα της εθελόντριας δεν περιλαμβάνεται στη διάταξη της Αρχής για το Ξέπλυμα που δεσμεύει τους προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς του Πολυχρονόπουλου, της μητέρας του και του κουνιάδου του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Που θα χιονίσει αύριο και που θα χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

evosmos

Φραντζέσκα Μπέζα και Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, οι «αγγελικές φωνές» του δυστυχήματος στα Τέμπη (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Χανιά: Ποινή φυλάκισης εννιά ετών σε πατέρα για ασέλγεια στην 2,5 ετών κόρη του

evosmos

Leave a Comment