LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Άννα Παναγιωτοπούλου: Συντετριμμένος ο Θανάσης Ευθυμιάδης για τον θάνατο της

Ανείπωτη θλίψη προκαλεί στον καλλιτεχνικό και θεατρικό κόσμο η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε από τη ζωή. Ο Σταμάτης Κραουνάκης γνωστοποίησε την απώλεια της αγαπημένης ηθοποιού με μια λιτή ανάρτηση στο Facebook.
«Έφυγε η Άννα» έγραψε o μουσικοσυνθέτης, ενώ ανέβασε και ένα βίντεο με την ηθοποιό από παλιότερη συναυλία στο Ηρώδειο.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Θανάση Ευθυμιάδη, ο οποίος δυστυχώς δεν είχε ενημερωθεί για την απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου.

«Καλό της ταξίδι» αρκέστηκε να πει συντετριμμένος ο ηθοποιός και συγγραφέας στο TLIFE, μη μπορώντας να πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή η «Χριστίνα» του.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Παναγιωτοπούλου συνεργάστηκαν με επιτυχία στη δημοφιλή σειρά του Mega «Ντόλτσε Βίτα», η οποία αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ελλάδα εξέδωσε NAVTEX δεσμεύοντας την θαλάσσια περιοχή και εκτός δυνητικής ΑΟΖ νότια της Κρήτης «επ’αόριστον»

evosmos

Χαλκίδα: Αφγανοί από τη δομή της Μαλακάσας παρενόχλησαν ανήλικες κι επιτέθηκαν σε αστυνομικό!

evosmos

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ! Η φρεγάτα «Ύδρα» αναχώρησε για την Ερυθρά Θάλασσα

evosmos

Leave a Comment