ΕΛΛΑΔΑ

Άντρας απήγαγε 15χρονο κορίτσι στου Ζωγράφου! (ΦΩΤΟ)

Το πρωί της 18ης Νοεμβρίου ενήλικος άντρας απήγαγε 15χρονο κορίτσι από του Ζωγράφου και αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές.

Πρόκειται για την Ελβίρα Χ., για την οποία εξέδωσε ανακοίνωση και Το Χαμόγελο του Παιδιού, που ενημερώθηκε σήμερα και μετά από αίτημα της οικογένειάς της, προχώρησε άμεσα σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια της ανήλικης έχει προχωρήσει σε μήνυση για την αρπαγή της 15χρονης.

Η Ελβίρα Χ.,. έχει ύψος 1.60 μ., είναι 75 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι, μαύρη ζακέτα «Nike» και αθλητικά παπούτσια. Κρατούσε μαύρο σακίδιο πλάτης «Polo» .

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

arpagi_elviras

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Καμπανάκι» από τον e-ΕΦΚΑ για απόπειρα εξαπάτησης ασφαλισμένων -Προσπάθησαν να πάρουν 6.000 ευρώ από ηλικιωμένο

evosmos

Κραυγή αγωνίας από την Νόρα Βαλσάμη: Δεν με βοηθάει κανείς οικονομικά, είμαι στη Σύρο ολομόναχη

evosmos

Τέλος τα κολάν, τα βαμμένα νύχια και τα σκισμένα τζιν από τα σχολεία της Κύπρου

evosmos

Leave a Comment