ΕΛΛΑΔΑ

Άντρας απειλούσε να πέσει από τον 6ο όροφο κτηρίου δίπλα στη ΓΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις πέντε το πρωί μια… ανάσα από την Γενική αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εξαιτίας ενός άντρα που απειλούσε ότι θα πέσει από τον 6ο όροφο κτηρίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άντρας εντοπίστηκε σε πολυκατοικία στη συμβολή της οδού Πανόρμου με την λεωφόρο Αλεξάνδρας. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία αλλά και η Πυροσβεστική χωρίς κανείς, μέχρι αυτή την ώρα, να γνωρίζει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άγνωστος βρέθηκε στο κτήριο.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ενδεχομένως να πρόκειται για διαρρήκτη ο οποίος έγινε αντιληπτός και προσπαθώντας να ξεφύγει, εγκλωβίστηκε. Ωστόσο δεν αποκλείεται να πρόκειται και για άτομο με ψυχολογικά προβλήματα.

Γι’αυτό το λόγο, στο σημείο μετέβη διαπραγματευτής της αστυνομίας. Νωρίτερα, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ρεύμα προς Πεδίο του Άρεως, η κυκλοφορία της λεωφορειολωρίδας και η κίνηση γινότανμε δυσκολία.

Τελικά, λίγο μετά τις 7 το πρωί ο άνδρας πείστηκε να κατέβει και οδηγείται στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τραγωδία στη Λευκάδα – Εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος Ναπολέων Μαυροκέφαλος

evosmos

Ρόδος: Στα άκρα η «κόντρα» των οδηγών ταξί με την Uber – Ξεπερνούν τις 350.000 ευρώ οι ζημιές στα αυτοκίνητα της εταιρείας

evosmos

Γιατί δεν πρέπει να αφήνουμε τον φορτιστή στην πρίζα

evosmos

Leave a Comment