ΕΛΛΑΔΑ

Άνω Λιόσια: Αφέθηκε ελεύθερος ο 59χρονος που έκαψε το πτώμα του πατέρα του – Στις 12 Ιουνίου η δίκη

Για τις 12 Ιουνίου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο η δίκη του 59χρονου άνδρα που έκαψε το πτώμα του πατέρα του στην αυλή του σπιτιού τους στα Άνω Λιόσια.

Το δικαστήριο έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος ο οποίος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της παρασιώπησης ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στην αρχή και της παράνομης οπλοκατοχής.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε προκειμένου να προσκομιστούν στο δικαστήριο η έκθεση, νεκροψία κλπ της ιατροδικαστικής υπηρεσίας και τα αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κύκλωμα πολεοδομίας στην Ρόδο: Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι 7 κατηγορούμενοι

evosmos

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΣΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΚΡΙΤΩΝΑ ΛΕΝΤΟΥΔΗ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΥΘΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ! – ΛΕΝΤΟΥΔΗΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ «ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ»

evosmos

Κάτοικος στην Κω διαθέτει 2 εκατ. για να φτιαχτούν 9 σπίτια για γιατρούς και θέλει να μείνει ανώνυμος

evosmos

Leave a Comment