ΕΛΛΑΔΑ

Άρχισαν τα όργανα: Το Twitter θα χρεώνει 20 δολάρια τον μήνα για επαλήθευση!

Το Twitter θα αρχίσει να χρεώνει 20 δολάρια το μήνα στους χρήστες για επαλήθευση των λογαριασμών τους, υπό τον νέο ιδιοκτήτη Έλον Μασκ, αναφέρει το «The Verge».
Ο νέος ιδιοκτήτης έστειλε μάλιστα στους υπαλλήλους του τελεσίγραφο: «Τηρήστε την προθεσμία του για να εισαγάγετε επαλήθευση επί πληρωμή στο Twitter ή μαζέψτε τα πράγματά σας και φύγετε»!

Η οδηγία του είναι να αλλάξει το Twitter Blue, η προαιρετική premium συνδρομή της εταιρείας, απο 4,99 δολάρια το μήνα που ξεκλειδώνει πρόσθετες λειτουργίες, σε μια πιο ακριβή συνδρομή που θα φθάνει τα 19.99 δολάρια το μήνα, ενώ θα συμπεριλάβει σε αυτή και την επαλήθευση λογαριασμού του χρήστη.

Σύμφωνα με το τρέχον σχέδιο, οι επαληθευμένοι χρήστες θα έχουν στη διάθεσή τους 90 ημέρες για να εγγραφούν ή θα χάσουν το «μπλε σημάδι» επιλογής τους. Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν χθες ότι πρέπει να τηρήσουν μια προθεσμία στις 7 Νοεμβρίου για να κυκλοφορήσουν το χαρακτηριστικό, διαφορετικά θα απολυθούν.

«Η όλη διαδικασία επαλήθευσης ανανεώνεται αυτή τη στιγμή», έγραψε στο Twitter ο Μασκ, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της πλατφόρμας κοινωνικών μέσων την Παρασκευή. Είναι η πρώτη φορά που το Twitter σκέφτηκε να χρεώσει για επαλήθευση και ο Μασκ ελπίζει να αυξήσει τον αριθμό των συνδρομητών που πληρώνουν το Twitter για να γίνει η πηγή των μισών εσόδων της εταιρείας.

Το τρέχον Twitter Blue κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο και προσφέρει στους συνδρομητές έναν τρόπο προβολής άρθρων χωρίς διαφημίσεις από ορισμένους εκδότες, καθώς και πρόσθετες ρυθμίσεις προσαρμογής.

Από τότε που εξαγόρασε το Twitter, ο Μασκ προχώρησε γρήγορα σε περικοπές στο προσωπικό. Ξεκινώντας από την κορυφή, έδιωξε τον διευθύνοντα σύμβουλο Παράγκ Aγκράουαλ, τον οικονομικό διευθυντή Nεντ Σέγκα, τον κορυφαίο νομικό και πολιτικό στέλεχος της εταιρείας Vιτζάγια Γκάντε και τον γενικό σύμβουλο Σον Έτζετ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ταξίδια: Ποια είναι η ασφαλέστερη θέση σε αυτοκίνητο, τρένο, αεροπλάνο, λεωφορείο και πλοίο

evosmos

Ποια επιδόματα θα πληρώνονται σε προπληρωμένες κάρτες – Μεγάλες αλλαγές σε ΟΠΕΚΑ και ΟΑΕΔ

evosmos

Νάτα – νάτα τα ωραία! Αφήνει υπονοούμενα μαινόμενος “ο συνήγορος του Ελπιδοφόρου” : «Αν προκληθώ από τους δυο συκοφάντες του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, θα επανέλθω, και έχω πολύ περισσότερα να προσθέσω». Σιγά μην σκίσεις κάνα καλσόν

evosmos

Leave a Comment