LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Άφησε τις ειδήσεις, αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα: Η σπάνια φωτο της Τζέλας Παυλάκου 30 χρόνια μετά την “εξαφάνιση”

Μεσουρανούσε στα δελτία ειδήσεων για πολύ καιρό και όμως κατάφερε να εξαφανιστεί. Ο λόγος για την Τζέλλα Παυλάκου.

Η Τζέλα ή Τζέλλα Παυλάκου είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και έγινε γνωστή ευρέως ως παρουσιάστρια ειδήσεων στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Εδώ και πολλά χρόνια έχει αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα και ασχολείται με κάτι διαφορετικό.

Σήμερα η Τζέλα Παυλάκου ζει στο Χαλάνδρι και συνεχίζει να ασχολείται με τη δημοσιογράφια. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως υπεύθυνη επικοινωνίας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ραδιόφωνο έχει εκφωνήσει και δελτία ειδήσεων.

Κάποια στιγμή, η Τζέλα Παυλάκου ηγήθηκε της πρωτοβουλίας «Μαθαίνω το ραδιόφωνο στον Αθήνα 9.84» που είχε ως σκοπό να ξεναγήσει τους μαθητές και τις μαθήτριες από σχολεία της Αθήνας στις εγκαταστάσεις του σταθμού και να μυηθούν στη “μαγεία” του ραδιοφώνου. Η πιο πρόσφατη φωτογραφία της, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, είναι από αυτή την εκδήλωση.

Παυλάκου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Φώτης Σπύρου: «Θα βάφτιζα το ένα κοριτσάκι της οικογένειας της 12χρονης αλλά απομακρύνθηκα»

evosmos

Κραυγή αγωνίας από την Νόρα Βαλσάμη: Δεν με βοηθάει κανείς οικονομικά, είμαι στη Σύρο ολομόναχη

evosmos

Καλά ξεκινάει και το 2024! Τον μαχαίρωσε για μια θέση στάθμευσης!

evosmos

Leave a Comment