ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει όταν διαπίστωσε ότι ο γιος του ήταν νεκρός

Ένα νέο στοιχείο έρχεται στο φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της δολοφονίας του 41χρονου άνδρα, που βρέθηκε νεκρός από τη μητέρα του μέσα στο διαμέρισμα όπου ζούσε με τους γονείς του, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο πατέρας όταν συνειδητοποίησε ότι ο γιος του ήταν νεκρός επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών. Αυτός είναι και ο λόγος που παραμένει σε κωματώδη κατάσταση αρκετές ώρες μετά την είσοδό του στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Για να μπορέσουν οι γιατροί να διαχειριστούν το περιστατικό έκριναν αναγκαία τη διασωλήνωσή του. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη.

Η έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνεχίζεται. Μέχρι ο πατέρας να βρεθεί σε θέσει που θα μπορεί να μιλήσει, αρκετά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος ένα σκεπάρνι, το οποίο εικάζεται ότι έκρυψε η μητέρα του 41χρονου σε μια προσπάθεια να προστατεύσει τον σύζυγο της.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι μόλις αντίκρισε τον σύζυγο και το παιδί της να κείτονται στο πάτωμα και καθώς περίμενε την Αστυνομία, σκούπισε τα αίματα που βρίσκονταν δίπλα στο άψυχο σώμα του παιδιού της.

Από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο θάνατος του 41χρονου

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είναι η αιτία θανάτου του 41 ετών άνδρα, που βρέθηκε νεκρός από τη μητέρα του μέσα στο διαμέρισμα όπου ζούσε με τους γονείς του, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, έφερε πολλαπλά χτυπήματα από εργαλείο, συνεπεία των οποίων επήλθε ο θάνατός του. Το φονικό όργανο εξετάζεται να είναι ένα σκεπάρνι, που σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού. Πλέον αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.
Ανάλογες εργαστηριακές εξετάσεις θα διενεργηθούν και στον πατέρα του, που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την τέλεση του εγκλήματος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Οδηγούσε μεθυσμένος, τράκαρε, άφησε το αμάξι του και έφυγε με τα πόδια

evosmos

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ Η SILICON VALLEY – ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ «ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008

evosmos

Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα – Σοβαρές ζημιές

evosmos

Leave a Comment