ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Αρχαιοκαπηλία πίσω από τη δολοφονία του Μπάμπη σύμφωνα με ερευνητή

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τη δολοφονία στο Μεσολόγγι από τον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλης, ο οποίος  έκανε λόγο για αρχαιοκαπηλία πίσω από τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Για την υπόθεση έχει ήδη προφυλακιστεί ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που βρισκόταν με τον Μπάμπη, ο οποίος ωστόσο όχι μόνο δεν έχει ομολογήσει αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην πει… λέξη, σαν να δείχνει φοβισμένος.
 Ο ιδιωτικός ερευνητής, τον οποίο έχει προσλάβει η οικογένεια Κούτσικου, ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» πως πίσω από τη δολοφονία δεν βρίσκονται οικονομικά κίνητρα, λόγω δηλαδή των δανεικών 17.000 του Μπάμπη στον κρεοπώλη αλλά «αξιόποινες ποινικές πράξεις και μάλιστα πολύ σοβαρές».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από το πάνελ για αρχαιοκαπηλία είπε «μεταξύ άλλων», ενώ για ακόμη μια φορά «έδειξε» πρόσωπο που παίζει κομβικό ρόλο στις έρευνες υπογραμμίζοντας σκωπτικά πως «κάποιος μου λέει ψέματα…».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στο «φως» λεπτομέρειες για τον θάνατο του Νίκου Ρίζου 23 χρόνια μετά – «Ξεψύχησε στον δρόμο από…»

evosmos

Αλλάζει η στρατιωτική θητεία – Eθελοντική στράτευση των γυναικών με μία απλή αίτηση

evosmos

Στρατηγός ε.α. Η.Λεοντάρης: «Η Ελλάδα βρίσκεται στην “Ώρα Μηδέν” με την Τουρκία- Επίκειται αναμέτρηση»

evosmos

Leave a Comment