ΕΛΛΑΔΑ

Έκαναν τους ηλεκτρολόγους και άρπαζαν μετρητά- 17.500 η λεία τους

Δύο επιτήδειοι έμπαιναν σε σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και προσποιούμενοι τους ηλεκτρολόγους ή συντηρητές ανελκυστήρων και άρπαζαν χρήματα. Συγκεκριμένα, στη μία περίπτωση η λεία τους ανήλθε στις 15.000 ευρώ ενώ στη δεύτερη στις 2.500 ευρώ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

“Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου εξιχνίασαν συνολικά έξι (6) περιπτώσεις αξιόποινων πράξεων και συγκεκριμένα:

4 κλοπές,
υπεξαίρεση και
αποδοχή-διάθεση προϊόντων εγκλήματος,
πράξεις που τελέστηκαν κατά το χρονικό διάστημα 13-10-2021 έως 01-07-2022, σε περιοχές του κέντρου πόλης, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος επτά συνολικά ατόμων.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις όπου εμπλέκονται δύο εκ των δραστών, οι οποίοι, προσποιούμενοι τους ηλεκτρολόγους ή συντηρητές ανελκυστήρων, εισήλθαν σε δύο οικίες, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν μεγάλα χρηματικά ποσά. Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. “

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ελλάδα: Η χώρα με τον μεγαλύτερο δείκτη ανεργίας τον Μάϊο του 2022

evosmos

Μεσολόγγι: Για αρχαιοκαπηλία συνελήφθη 36χρονος – Προσπάθησε να πουλήσει μέσω διαδικτύου

evosmos

Biαζαv τη Νικολέτα και τον αδερφό της από 11 ετών: Auτoi εivαι οι 3 σιxαμένοι παιδεραστες της νεκρής 17χρονης

evosmos

Leave a Comment