ΚΟΣΜΟΣ

Έκκληση στον Ν.Τραμπ έκαναν οι παγκόσμιοι ηγέτες: «Είσαι ο μόνος που ακούει ο Ρ.Τ.Ερντογάν»

Για τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μίλησε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Σε δηλώσεις που έκανε στο Fox αποκάλυψε πως οι παγκόσμιοι ηγέτες τον κάλεσαν και του ζήτησαν να επέμβει στις διαπραγματεύσεις με τον Ερντογάν.

Θέμα και στις αμερικανικές εκλογές έχει γίνει ο Τούρκος πρόεδρος, ο Τραμπ σε δηλώσεις του υποστήριξε πως ο Μπάιντεν δεν θα μπορούσε να διαπραγματευτεί μαζί του, καθώς πρόκειται για έναν «σκακιστή παγκόσμιας κλάσης», όπως τον χαρακτήρισε.

«Αντιμετωπίζεις ανθρώπους που είναι πολύ έξυπνοι. Αντιμετωπίζεις σκακιστές παγκόσμιας κλάσης ανάμεσα στους ηγέτες αυτών των χωρών. Τα ξέρω όλα. Τα πάμε πολύ καλά με όλους αυτούς, τον Ερντογάν της Τουρκίας», είπε ο Τραμπ στο δίκτυο Fox. «Δεν μπορείς να έχεις (σσ για Πρόεδρο) έναν άντρα που δεν ξέρει πού βρίσκεται, δεν μπορεί να έχεις έναν τύπο που φοβάται να αφήσει την βάση του γιατί δεν ξέρει να μιλήσει».


Ο Τραμπ είπε επίσης στο Fox News ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες τον κάλεσαν την περασμένη εβδομάδα, ζητώντας του να διαπραγματευτεί με τον Ερντογάν της Τουρκίας.

«Είσαι ο μόνος που θα ακούσει. Εμάς δεν μας ακούει», φέρεται να είπαν χαρακτηριστικά στον Τραμπ οι ηγέτες του κόσμου.


Όταν ρώτησε αν αυτό οφείλεται στο ρόλο του ως ηγέτη των Ηνωμένων Πολιτειών, οι παγκόσμιοι ηγέτες του απάντησαν λέγοντας: «Λόγω της προσωπικότητάς σας», είπε πάντα ο Τραμπ.

«Τα πάω καλά μαζί του, με ακούει», είπε ο Τραμπ για τον Ερντογάν. ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ιταλία: Πέθανε σε ηλικία 93 ετών η Μαρίνα Βούλγαρη, εγγονή του Έλληνα ιδρυτή του οίκου Bulgari

evosmos

Το λάθος του οδηγού που οδήγησε στην τραγωδία με τους Έλληνες ταξιδιώτες – «Το Google Maps φταίει» λέει ο ίδιος

evosmos

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΟΒΟΙ. ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΟΝΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

evosmos

Leave a Comment