ΚΟΣΜΟΣ

Έκλαιγαν όλοι στην παραλία: Νεκρά δύο παιδιά 9 & 12 ετών, θάφτηκαν στην άμμο ενώ έπαιζαν με τα κουβαδάκια τους

Αδιανόητη τραγωδία συνέβη στη Δανία μετά από την κατολίσθηση αμμόλοφου σε παραλία, με δύο παιδιά να χάνουν τη ζωή τους.

Δυστυχώς, τα δύο αγόρια από τη Γερμανία, ηλικίας 9 και 12 ετών, δεν κατάφεραν να κρατηθούν στη ζωή. Είχαν θαφτεί στην άμμο την Κυριακή, μετά από κατολίσθηση αμμόλοφου σε παραλία της Δανίας.

Το τραγικό δυστύχημα
Τα παιδιά, που προέρχονταν από την περιοχή του Μονάχου, έσκαβαν σε έναν αμμόλοφο στη Βόρεια Γιουτλάνδη όταν ο αμμόλοφος κατέρρευσε και τα καταπλάκωσε.

«Τα δύο αγόρια από τη Γερμανία, που θάφτηκαν κάτω από την άμμο στο Βόρουπερ την Κυριακή, πέθαναν το βράδυ της Τρίτης» ανέφερε η αστυνομία της Γιουτλάνδης, κάνοντας λόγο για «τραγικό δυστύχημα».

Τα παιδιά, που βρίσκονταν στη Δανία για διακοπές με τις οικογένειές τους, έμειναν θαμμένα στην άμμο για 40 λεπτά. Ενώ οι υπόλοιποι λουόμενοι έσκαβαν για να τα ελευθερώσουν, τα σωστικά συνεργεία κατέφθασαν τελικά στο σημείο. Παρά τις προσπάθειες, τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και δυστυχώς κατέληξαν.

Στο παρά πέντε γλίτωσε ένα άλλο παιδί
Ένα ακόμα περιστατικό συνέβη στην ίδια παραλία όπου ένα άλλο αγόρι παγιδεύτηκε την Κυριακή λόγω κατολίσθησης αμμόλοφου στο νοτιοδυτικό τμήμα της Γιουτλάνδης. Ευτυχώς, διασώθηκε γρήγορα και δεν υπέστη τραυματισμούς.

Μετά τα ατυχήματα, οι Αρχές προειδοποίησαν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα δυτικά παράλια της Δανίας, καθώς οι ισχυρές βροχές έχουν καταστήσει τους αμμόλοφους ασταθείς.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ: Αστυνομικοί σκότωσαν Αφγανό που τους επιτέθηκε με μαχαίρι

evosmos

Αφού «τελείωσε» με το Καστελόριζο η Τουρκία πάει και για την Κρήτη: NAVTEX για άσκηση προάγγελο ερευνών νότια του νησιού

evosmos

Αγιά Σοφιά: Ο θάνατος του μουεζίνη μέσα στον ναό σοκάρει Τουρκία και Ελλάδα

evosmos

Leave a Comment