ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη σε σκάφος στο Τολό Αργολίδας – Δυο γυναίκες τραυματίες από το Άργος [ΒΙΝΤΕΟ]

Έκρηξη σε σκάφος σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 23 Ιουλίου στο Τολό του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σκάφος 7 μέτρων περίπου μόλις είχε αποπλεύσει από το λιμάνι του Τολού με 4 άτομα επιβάτες από το Άργος συγγενείς όλοι μεταξύ τους και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο σημειώθηκε έκρηξη με αποτέλεσμα το σκάφος να τυλιχθεί στις φλόγες και οι επιβάτες να πέσουν στη θάλασσα για να σωθούν.
Στο σημείο έσπευσαν παραπλέοντα σκάφη που περισυνέλεξαν τους επιβάτες του σκάφους και τους μετέφεραν στην ακτή, ενώ το σκάφος συνέχισε να καίγεται.

Στο σημείο έσπευσαν το Λιμενικό, η πυροσβεστική και η αστυνομία, ενώ το ΕΚΑΒ Αργολίδας μετέφερε στο νοσοκομείο δυο 29χρονες γυναίκες τραυματίες με εγκαύματα.
Έρευνα για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί η Λιμενική Αρχή Ναυπλίου.

DSC_6125 DSC_6165 DSC_6204 DSC_6208 DSC_6211 DSC_6216 DSC_6233 DSC_6235

 

 

ΠΗΓΗ: argolikeseidhseis.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Ο Θεός με φώτισε» – Σε κατάσταση σοκ η σταθμάρχης των Νέων Πόρων που απέτρεψε μεγαλύτερη τραγωδία!

evosmos

Η ΟΡΓΗ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ: ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟ – ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ – ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

evosmos

Τροχαίο στη Βάρκιζα: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας – Είχε μείνει ανάπηρος από τροχαίο ο 40χρονος

evosmos

Leave a Comment