ΕΛΛΑΔΑ

Έλενα Κρεμλίδου: Ένοχος ο άνδρας που την εκβίαζε για διαρροή πορνογραφικού υλικού – Το δημόσιο μήνυμά της

Η Έλενα Κρεμλίδου νιώθει δικαιωμένη, καθώς όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή της στα social media ο άνδρας που την εκβίαζε για δημοσίευση πορνογραφικού υλικού, κρίθηκε ένοχος.

Η γνωστή Influencer και πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε το γεγονός με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Έλενα Κρεμλίδου έγραψε χαρακτηριστικά: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά που βιώνω σήμερα, μετά την καταδικαστική απόφαση εναντίον ενός εκ των ανθρώπων που προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν. Ένοχος, λοιπόν, κρίθηκε για την προσπάθεια του να με εκβιάσει σε αθέμιτες πράξεις, με την απειλή δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού.

Νιώθω ότι βρίσκω το δίκιο μου σιγά σιγά μετά από τόσα χρόνια που παλεύω για αυτό. Κορίτσια να μιλάτε! Κυνηγείστε το δίκιο σας! Καμιά ανοχή σε εκβιασμούς! Το σώμα σας είναι δικό σας και το κάνετε ό,τι θέλετε. Έχετε το αποκλειστικό δικαίωμα στην αυτοδιάθεσή του».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εφετείο Λαμίας: Ξανά ισόβια στον δολοφόνο της Θώμης

evosmos

Εφιάλτης στα σούπερ μάρκετ: Δείτε τι μας περιμένει σε λίγους μήνες

evosmos

Τίνα Λιβανού: 7 ατράνταχτες αποδείξεις πως η σύζυγος των Ωνάση και Νιάρχου, ήταν η πιο κομψή Ελληνίδα της εποχής

evosmos

Leave a Comment