LIFE STYLE

Έλενα Κώνστα για Κωνσταντάρα: “Χωρίσαμε για να παντρευτεί και να κάνει παιδιά”

H Έλενα Κώνστα φιλοξενήθηκε στον Αδύναμο Κρίκo, μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ο οποίος είναι και ο πρώην σύντροφος της. Ο Κύπριος παρουσιαστής δεν έχασε ευκαιρία και δεν άφησε ασχολίαστη την παλαιότερη σχέση τους.

«Έλενα, μιλήστε μου λίγο για τα πράσα που λέγατε. Έχετε πιάσει κάποιον πρώην σας στα πράσα;» αναρωτήθηκε ο παρουσιαστή του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού, με την Έλενα Κώνστα να κοιτάζει πλάι της και να απαντά χαρακτηριστικά πως «όχι, αυτό του έλειπε! Δεν θα ήταν εδώ».

Τ.Τ.: Εννοείται ότι ο Λάμπρος είναι πρώην σας που δεν το ήξερε κανείς;
E.K.: Ναι, κανείς.
Λ.Κ.: Αν δεν ήξερε κάποιος, τώρα το έμαθε.

Ε.Κ.: Όχι, ευτυχώς διαλέγω καλά παιδιά και κλείνει ο κύκλος πολύ ωραία. Για τα πράσα, τώρα, ήταν επειδή δεν μπορούσα να θυμηθώ τη λέξη αυτούσια και ήθελα να την πω λίγο περιφραστικά.
Τ.Τ. Ρε, άστε τα πράσα τώρα. Πόσο καιρό ήσασταν με τον Λάμπρο;
Ε.Κ.: Τρεισίμησι χρόνια. Ήταν τα πιο ωραία τρεισίμησι χρόνια της ζωής μου.
Τ.Τ.: Και; Γιατί χωρίσατε;
E.K.: Χωρίσαμε γιατί πρέπει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά και αυτός. 43 έφτασε! Άντε! Εγώ έχω πολύ μεγάλη καρδιά και, όταν αγαπάω, σκέφτομαι το καλό του άλλου και όχι το δικό μου.ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θυμάστε την Τζοβάννα Φραγκούλη; Δείτε πώς είναι σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός

evosmos

Δύσκολες ώρες για τη Νόρα Βαλσάμη: Σε πλειστηριασμό το σπίτι της – «Μου το παίρνουν για 18.000 ευρώ»

evosmos

Υπόδειγμα μητέρας η Τζένη Θεωνά: «Άφησα το θέατρο γιατί με έχει ανάγκη το παιδί μου»

evosmos

Leave a Comment