ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Έλληνας νοσηλευτής που εργάζεται στην Ιρλανδία αποκάλυψε τον μηνιαίο καθαρό μισθό του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα αμείβονται με χαμηλότερους μισθούς συγκριτικά με εκείνους σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, κάτι το οποίο η ελληνική κυβέρνηση επιχειρεί να εξορθολογήσει μέσω της αύξησης των μισθών και των επιδομάτων, αρχής γενομένης από φέτος. Μάλιστα, στο μισθολογικό χάσμα μεταξύ της χώρας μας και της Ιρλανδίας αναφέρθηκε ένας έλληνας νοσηλευτής.

Ο Έλληνας, που εργάζεται σε δημόσιο νοσοκομείο της Ιρλανδίας, μέσα από τον λογαριασμό του στο TikTok ανέβασε βίντεο στο οποίο αποκαλύπτει στους ακολούθους του την αμοιβή που έλαβε για την 12ωρη βάρδια που έκανε ανήμερα Χριστουγέννων.

Επιπλέον, στα σχόλια της ανάρτησής του αναφέρει ότι ο μισθός του νοσηλευτή στην Ιρλανδία είναι 4.000 ευρώ μικτά, περίπου 3.200 ευρώ καθαρά. Μάλιστα, στην ίδια ανάρτηση, ο νοσηλευτής παρουσιάζει και τους μισθούς σε άλλα επαγγέλματα, όπως το πόσο αμείβεται ένας γιατρός με εξειδίκευση, στη χώρα όπου εργάζεται.

@tolisinireland Βασικοί μισθοί στην Ιρλανδία ?? σε διάφορα επαγγέλματα. ##ιρλανδια?? #μεταναστης #νοσηλευτης #fyp #ελλαδα?? ♬ som original – Agenor Tupinambá

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η “μάχη” ενός οδηγού delivery με τις πλημμύρες στη Θεσσαλονίκη! Έχασε και πράγματα και… μηχανάκι (Βίντεο)

evosmos

Ο «Μεγάλος Αδερφός» στην Κύπρο: «Βραχιολάκι» εντοπισμού σε όσους είναι θετικοί στον κορωνοϊό – Όπως στους εγκληματίες

evosmos

Αυτοκίνητο: Αυτό είναι το λάθος που κάνουμε και κοστίζει σε βενζίνη

evosmos

Leave a Comment