ΕΛΛΑΔΑ

Έμφραγμα υπέστη ο Γ.Τράγκας και εν συνεχεία πνευμονικό οίδημα – «Πολύ σοβαρή η κατάστασή του» λέει ο Π.Κουρτζίδης

Ο Γιώργος Τράγκας υπέστη έμφραγμα και πλέον έχει υποστεί και πνευμονικό οίδημα ενώ νοσηλευόταν με Covid-19, με τον γνωστό δημοσιογράφο να δίνει μάχη όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των «Ελεύθερων Ανθρώπων, Πάρις Κουρτζίδης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη έμφραγμα το βράδυ της Πέμπτης και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να του τοποθετηθούν stents.

Άμεσα, μεταφέρθηκε στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του «Σωτηρία» όπου του τοποθετήθηκαν stents και στη συνέχεια επέστρεψε στη ΜΕΘ όπου διασωληνώθηκε εκ νέου, καθώς είχε παρουσιάσει και πνευμονικό οίδημα.

Το επόμενο 24ωρο θα είναι κρίσιμο γι’αυτόν, καθώς το σάκχαρο από το οποίο υπέφερε χρόνια, έχει υπονομεύσει όλες τις λειτουργίες του οργανισμού του και ήταν αυτό που του προκάλεσε το έμφραγμα.

«Η κατάσταση της υγείας του προέδρου Γιώργου Τράγκα κρίνεται πλέον εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή.

Το επόμενο 24ωρο είναι καθοριστικό για την όποια εξέλιξη. Το οξυγόνο του έχει επανέλθει σε ικανοποιητικά επίπεδα κι αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό.

Ο Γιώργος το παλεύει σκληρά και δυνατά. Είναι μεγάλος μαχητής!», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook ο Πάρις Κουρτζίδης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εξάρχεια: Οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών για το νεκρό έμβρυο

evosmos

«Βόμβα» από την οικογένεια Παντελίδη λίγο πριν την παραγραφή του τροχαίου: Νέα κατάθεση δείχνει άλλο οδηγό! Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος…

evosmos

Παππούς Mad Clip: «Η Αρετή ήρθε στα “40” λες και πάει στα μπουζούκια, τη θεωρώ ηθικό αυτουργό» (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment