ΚΟΣΜΟΣ

Ένα υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο της Mercedes το κατάπιε η γη – Δείτε το βίντεο

Μια λάθος κίνηση ήταν αρκετή για να οδηγήσει στην απόλυτη καταστροφή ένα υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο της Mercedes, το οποίο δεν έφτασε ποτέ στον τελικό του προορισμό.

Ένα μικρό, ασήμαντο λάθος αποδείχθηκε μοιραίο για το υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο, το οποίο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετατράπηκε σε τσαλακωμένα παλιοσίδερα.

Όλα ξεκίνησαν όταν το απορριμματοφόρο διασταυρώθηκε με ένα αυτοκίνητο, γεγονός που ανάγκασε τον οδηγό του να αλλάξει ελαφρώς πορεία ώστε δημιουργήσει χώρο στον στενό, ομολογουμένως, δρόμο.

Βέβαια ο χειριστής του απορριμματοφόρου δεν υπολόγισε σωστά με αποτέλεσμα οι αριστεροί τροχοί να βρεθούν στο κενό και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το βαρύ όχημα να εξαφανιστεί από προσώπου γης, έχοντας βρεθεί στο χαντάκι.

Το περιστατικό καταγράφηκε από τρίτο όχημα που ακολουθούσε με τον όδηγό του να τρέχει έντρομος στο σημείο του ατυχήματος ώστε να διαπιστώσει πού ακριβώς χάθηκε το απορριμματοφόρο και φυσικά σε τι κατάσταση βρίσκεται ο χειριστής του.

Ευτυχώς για όλους, οι οδηγός του απορριμματοφόρου δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο, το όχημα των δεκάδων χιλιάδων ευρώ καταστράφηκε ολοσχερώς.

Υπερβάλλων ζήλος, λάθος υπολογισμός ή μια άτυχη στιγμή; Όποια κι αν ήταν η αιτία του ατυχήματος, το παρακάτω video μάς υπενθυμίζει ότι όταν κινούμαστε στην άσφαλτο θα πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτική μιας και το κακό δεν αργεί να συμβεί.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μεθυσμένος οδηγός πέφτει στο αυτοκίνητο της οικογένειας της νύφης, στη συνέχεια η αστυνομία κάνει μια φρικτή ανακάλυψη

evosmos

ΗΠΑ: Απομονώθηκε αντίσωμα που εξουδετερώνει τον κορωνοϊό- Ισχυρό όπλο στην μάχη κατά του ιού

evosmos

Κιμ Γιονγκ Ουν: «Είναι σε κώμα και έχει αναλάβει η αδερφή του» λέει Νοτιοκορεάτης διπλωμάτης

evosmos

Leave a Comment