ΕΛΛΑΔΑ

Ένοχος για επτά ανθρωποκτονίες και έξι απόπειρες ο ψευτογιατρός

Ένοχος για το θάνατο επτά ασθενών και για έξι απόπειρες ανθρωποκτονιών, κρίθηκε ο αποκαλούμενος «ψευτογιατρός» Νίκος Κοντοστάθης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Ομόφωνα τακτικοί δικαστές και ένορκοι έπειτα από την ενός έτους ακροαματική διαδικασία, αποφάνθηκαν πως είναι ένοχος ο 50χρονος κατηγορούμενος για απάτη κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή -κακούργημα- σε βάρος 28 ασθενών και συγγενών ασθενών.

Σε ό,τι αφορά τους 16 συγκατηγορούμενους του Κοντοστάθη, το δικαστήριο τους έκρινε ομόφωνα αθώους. Ανάμεσά τους ήταν και ένας γιατρός πρώην υπουργός.

Για τον Κοντοστάθη επιπλέον το δικαστήριο κρίθηκε ένοχος για αντιποίηση αρχής που αφορά στο διάστημα 1.5.200 έως 16.6.20, όπως για σειρά άλλων αδικημάτων, μεταξύ των οποίων και κακουργήματα, όπως πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών κατ εξακολούθηση, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή μνημείου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γιώργος Νταλάρας για Σάκη Ρουβά: «Ούτε καν ξέρω αν έχει καταλάβει τι λέει το Άξιον Εστί»

evosmos

Οι «κουραμπιέδες του θανάτου»: Πήγε να σκοτώσει τη σύντροφο του εραστή της και οδήγησε στο θάνατο δύο μικρά παιδιά

evosmos

«Δεν γίνεται τα παιδιά μας να γυρνάνε σφαγμένα από μια βόλτα» – Ξέσπασε η μάνα του 18χρονου

evosmos

Leave a Comment