ΚΟΣΜΟΣ

Έξι φορές γύρισε πίσω την μπριζόλα σε πανάκριβο εστιατόριο και την έφαγε μόνο όταν έπεσε στο πάτωμα

Μια ιστορία που θυμίζει ανέκδοτο, διηγήθηκε ένας πρώην εργαζόμενος σε ακριβό εστιατόριο, καθώς ο δυσαρεστημένος πελάτης επέστρεψε όχι μία, αλλά έξι φορές πίσω την μπριζόλα που παρήγγειλε και τελικά την έφαγε όταν έπεσε στο πάτωμα.

Ο άνδρας που εργαζόταν ως υπεύθυνος στο συγκεκριμένο μαγαζί πριν από χρόνια, ανέφερε σε ανάρτηση ότι μια φορά πήγε ένας απαιτητικός πελάτης, μαζί με τη σύζυγό του. «Ένα βράδυ έρχεται ένας τύπος με τη γυναίκα του, όπου όλοι ξέραμε ότι ήταν στριμμένος», έγραψε, σύμφωνα με τη Mirror.

Τότε, παρήγγειλε μια μισοψημένη μπριζόλα και όταν έλαβε το πιάτο, το γύρισε πίσω, ισχυριζόμενος ότι δεν ψήθηκε στη σωστή θερμοκρασία. Τελικά, επέστρεψε έξι φορές το πιάτο και χρειάστηκε να μεσολαβήσει ο διευθυντής, ώστε να λυθεί η παρεξήγηση.

«Ο συγκεκριμένος σεφ είναι το πιο χαλαρό άτομο που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, παρά την ένταση που υπάρχει στις ακριβές κουζίνες. Εκείνο το βράδυ όμως, έγινε κατακόκκινος από τα νεύρα του», ανέφερε ο άνδρας για τον μάγειρα στο μαγαζί.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «με κοίταξε την έκτη φορά και ζήτησε να μην αποκαλύψω πουθενά, αυτό που θα ακολουθούσε. Πέταξε την μπριζόλα στο πάτωμα και την πάτησε με μανία. Την έσυρε στο πάτωμα σε όλη την κουζίνα, ενώ είχε το πόδι του πάνω της. Έπειτα, την έψησε ξανά και τη σέρβιρε. Ο πελάτης έφαγε μια μπουκιά και είπε ότι η μπριζόλα ήταν τέλεια. Τού ανέφερα την αντίδραση του και είπε ότι παρά τα 30 χρόνια εμπειρίας στις κουζίνες, ποτέ δεν έχει αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η απόλυτη διαστροφή σε δημοτικό σχολείο: Διευθύντρια βίασε μαθήτρια! – Ντυνόταν cheerleader κι έκανε σεξ με 13χρονα!

evosmos

23χρονος πήγε να κάνει ανάληψη σε ΑΤΜ και δεν σταμάταγε να βγάζει χαρτονομίσματα – Στη συνέχεια…

evosmos

Νίκησε τον κορωνοϊό σε χρόνο-ρεκόρ ο N.Τραμπ: «Παίρνει εξιτήριο τη Δευτέρα – Συνήλθε πλήρως» (βίντεο)

evosmos

Leave a Comment