ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Έπιασε το τζόκερ ο Μπέος – Από… μηδέν ευρώ θα πάρει εκατομμύρια – Τους γλέντησε όλους

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Αχιλλέας Μπέος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ανεύρεση παικτών με μικρή αξία που σίγουρα κάνουν τους πάντες να θέλουν να τους αποκτήσουν. Τα τελευταία… διαμαντάκια του δεν είναι άλλα από τον Πάολο Φερνάντες, αλλά και τον Τόμας Φαν Βέερτ που έχουν φορέσει ήδη τα Κιτρινόμαυρα και είναι παίκτες της ΑΕΚ. Μάλιστα ο Ισπανός μέσος για το προηγούμενο εξάμηνο, αν και ποδοσφαιριστής της Ένωσης αγωνίστηκε στον Βόλο με τους ανθρώπους της ομάδας να αναζητούν τον αντικαταστάτη του και όπως φαίνεται οι διασυνδέσεις τους στο εξωτερικό έφεραν αποτέλεσμα.

Έτσι πριν λίγο καιρό ο Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού Μίκαελ Άντονι Τσιρίνος από την Ονδούρα, 20 φορές διεθνή με την εθνική της πατρίδας του και μάλιστα σαν ελεύθερο, μιας και το συμβόλαιό του με την Ολίμπια, ομάδα που στέφθηκε πρωταθλήτρια στην χώρα την φετινή σεζόν, ολοκληρωνόταν στο τέλος Δεκεμβρίου.

Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι για ακόμα μια φορά έχουν βρει… χρυσό και μάλλον όχι άδικα. Ο Τσιρίνος ήταν ποδοσφαιριστής της Ολίμπια από τα τμήματα υποδομής και από το 2018 μέχρι σήμερα έχει παίξει 109 φορές έχοντας 34 γκολ και 16 ασιστ. Μάλιστα την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 27χρονος έπαιξε 29 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 11 τέρματα και δίνοντας και τέσσερις ασιστ όντας ένας από τους καταλύτες της ομάδας μέχρι τον τίτλο.

Το πολύ εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής από τις Ονδούρες έχει παίξει τόσο στο Μεξικό με την Λόμπος, όσο και στο MLS των ΗΠΑ με τη φανέλα του Βανκούβερ. Μάλιστα στο Μεξικό έπαιξε 33 φορές σκοράροντας 6 γκολ, ενώ στην Αμερική είχε 7 συμμετοχές με 1 τέρμα και 1 ασίστ. Όσον αφορά την αξία του αυτή τη στιγμή ο 27χρονος κοστίζει 350.000 ευρώ, ενώ το 2019 είχε φτάσει να αξίζει 1 εκατομμύριο ευρώ. Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι ο Τσιρίνος μπορεί να παίξει τόσο αριστερά, όσο και δεξιά στην επίθεση, όσο και σαν 10αρι.

Πλέον μένει να φανεί αν τελικά ο Μπέος κατάφερε να βγάλει ακόμα έναν… άσο από το μανίκι και να κάνει τους πάντες να παραμιλάνε, κάτι πολύ πιθανό από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Ήδη περιμένει ποια από τις τέσσεριςε μεγάλες ομάδες θα του “χτυπήσει” την πόρτα για να τον αγοράσει το καλοκαίρι ή τον επόμενο Γενάρη!

ΠΗΓΗ: sportdog.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αναγνωρίστηκε επίσημα από την Ελλάδα το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V κατά του Covid-19 – Δεν έχει παρενέργειες

evosmos

Συγκλονιστικές εικόνες: Τώρα φωτιά στην Αλεξανδρούπολη

evosmos

Στο μικροσκόπιο συστηματικών ελέγχων η Λευκάδα μετά από καταγγελίες(ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment