ΕΛΛΑΔΑ

Έρρικα Πρεζεράκου: Σοβαρό ατύχημα με σκάφος -Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την επέμβαση στο χέρι

Καλό κρίνεται μέχρι στιγμής το αποτέλεσμα της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε η Έρρικα Πρεζεράκου μετά το ατύχημα που είχε στην Κύθνο όταν κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από το φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαινε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι από την προπέλα.

Οι γιατροί του ΚΑΤ στο οποίο εισήχθη η πρώην αθλήτρια κατέβαλαν κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να σώσουν τα δάχτυλα της τα οποία είχαν κοπεί.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες η Έρρικα Πρεζεράκου δυστυχώς έχασε το μικρό δάχτυλο του χεριού της ενώ οι επόμενες μέρες κρίνονται κρίσιμες για το αν ο οργανισμός της θα ανταποκριθεί θετικά ή όχι και στη συγκόλληση δυο ακόμα δαχτύλων.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Δεν πειράζει, θα κάνουμε άλλο παιδί» είπε η Ρούλα όταν έμαθε ότι πέθανε η Ίριδα

evosmos

Άγριο ξέσπασμα στο twitter για τις δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Στράτος Σιμόπουλος: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ

evosmos

Leave a Comment