ΕΛΛΑΔΑ

Έρχονται τέλη κυκλοφορίας ενώ … απαγορεύεται η κυκλοφορία

Την πλήρη έλλειψη αξιοπρέπειας επιδεικνύει αυτό που ονομάζεται ελληνικό κράτος στέλνοντας στους έγκλειστους Έλληνες, στους οποιους απαγορεύεται να κυκλοφορούν τα τέλη κυκλοφορίας. Χωρίς να υπάρχει κάποια μείωση, το ίδιο κράτος που επιδοτεί τις εταιρείες που διαχειρίζονται τις εθνικές οδούς επειδή έχουν … μειωμένη κίνηση, δεν κάνει καν σκόντο στους απλούς πολίτες.

Παρά το ότι εδώ και καιρό υπήρξε το αίτημα για μείωση των τελών κυκλοφορίας στην κυβέρνηση έκαναν ότι δεν το άκουγαν. Το μόνο που συζητά είναι μια παράταση, μια μικρή παράταση που δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, αφού απλώς έρχεται να συσσωρεύσει ένα ακόμη… κόστος για τις ελληνικές οικογένειες που βρίσκονται αντιμέτωπες με το φάσμα της ολοκληρωτικής πτώχευσης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σάλος στην Κρήτη: Θύμα επίθεσης έπεσε ένας 13χρονος σε κατασκήνωση από τους ομαδάρχες του

evosmos

Ο Ν.Δένδιας δεν αποκαλύπτει τι ειπώθηκε στην ελληνοτουρκική συνάντηση στο Βερολίνο: «Ρωτήστε τον Τσαβούσογλου!»

evosmos

Νέα Σμύρνη: Τι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση – Ποιον υποψιάζεται η ΕΛ.ΑΣ – Τα… απόνερα της Greek Mafia

evosmos

Leave a Comment