ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός, Βέτα Κορμού

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Βέτα Κορμού, μητέρα της νεαρής τραγουδίστριας Μαρίας Παπαδοπούλου.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαρισμό στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, γνωστοποίησε ότι η αγαπημένη ηθοποιός της δεκαετίας του 60 έφυγε από τη ζωή.

Η μητέρα της τραγουδίστριας, Μαρίας Παπαδοπούλου και σύζυγος του σολίστα του μπουζουκιού, Κώστα Παπαδόπουλου, άφησε την τελευταία της πνοή αθόρυβα.

«Ακόμα κι όταν φεύγει μια παλιά συνάδελφος, μια ηθοποιός που δεν έγινε γνωστή, αλλά δούλεψε στη χρυσή δεκαετία του 60 σε μικρούς χαρακτηριστικούς ρόλους, οφείλουμε να την αποχαιρετήσουμε με σεβασμό κι αγάπη. Έφυγε χθες η Βέτα Κορμού, μητέρα της νεαρής τραγουδίστριας Μαρίας Παπαδοπούλου και προσευχόμαστε για καλό της ταξίδι», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ανάρτηση για τον θάνατό της έκανε και ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιδας.

«Έφυγε και η σύζυγος του τεράστιου σολίστα του μπουζουκιού Κώστα Παπαδοπουλου, (έκαναν το αχτύπητο δίδυμο Παπαδόπουλος/ Καρνέζης και έπαιξαν με όλα τα ιερά τέρατα του πάλκου) Βέτα Κορμού. Πριν μερικούς μήνες είχαμε συναντηθεί στο σπίτι του σπουδαίου οργανοπαίχτη για ένα αφιέρωμα. Ευγενέστατη, καλοκάγαθη μου λέει: «εμένα με γνωρίζεις ;». Αν και η φυσιογνωμία της πολύ γνωστή, δεν μπορούσα να θυμηθώ.

Μου λέει: «Eίχα παίξει στην ταινία “Της Κακομοίρας” με τον Χατζηχρήστο. Έκανα τη γυναίκα του Μέντη». Καθίσαμε και μου έλεγε διάφορα περιστατικά. Τη ρωτάω, γιατί δε συνέχισε την καριέρα. Μου λέει περήφανα: «έπρεπε να αποφασίσω : οικογένεια ή καριέρα. Προτίμησα την οικογένεια». Τον θάνατο της έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας. Καλό της ταξίδι στην αιωνιότητα και κουράγιο στους οικείους της!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Kορωνοϊος: Η «εκτίναξη» των κρουσμάτων επανέφερε Τσιόδρα – Χαρδαλιά

evosmos

Σέρρες: Απίστευτη ανατροπή με τον «βιασμό» της 20χρονης! «Ήθελα να εκδικηθώ τον πρώην άντρα μου για τον χωρισμό μας!»

evosmos

Εικόνες-ντοκουμέντο – Μάλια: Βίντεο που έχουν οι Αρχές εκθέτει πατέρα και κόρη για τον βιασμό – Την θώπευε και μέσα στο μπαρ!

evosmos

Leave a Comment