ΕΛΛΑΔΑ

«Έφυγε» η ηθοποιός Α. Γρηγοριάδου – Πένθος για την Κ. Καράντη

Την τελευταία της πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης, ύστερα από μακροχρόνια ασθένεια, η ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου. Ήταν 89 ετών.

Επί πενήντα χρόνια υπήρξε πρωταγωνίστρια στο θέατρο, τον κινηματογράφο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Είχε σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από όπου αποφοίτησε το 1962, κι έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο στην παράσταση «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε», ενώ βραβεύτηκε με το Α’ Βραβείο Γυναικείου Ρόλου για τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Η αγάπη άργησε μια μέρα», του Κώστα Κουτσομύτη.

Στον κινηματογράφο πρωτοεμφανίστηκε το 1958 στην ταινία «Το εισπρακτοράκι», στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του και ο Νίκος Ξανθόπουλος, μαζί με τον οποίο έπαιξε σε άλλες πέντε ταινίες. Συμμετείχε, επίσης, στο ραδιοφωνικό σίριαλ «Το σπίτι των ανέμων» μαζί με το σύζυγό της, Βύρωνα Πάλλη, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία. Ήταν μητέρα της ηθοποιού Κοραλίας Καράντη.

Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πότε έρχεται το σαρακοστιανό Καλάθι – Τι θα περιλαμβάνει

evosmos

Θεσσαλονίκη: Πτώση γυναίκας από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου

evosmos

Εστίαση: Οργισμένη απάντηση στην επίθεση του Α.Γεωργιάδη που τους αποκάλεσε αχάριστους και… τεμπέληδες!

evosmos

Leave a Comment