ΕΛΛΑΔΑ

Έχει ξεφύγει η κατάσταση..Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος προσπάθησε να «μπουκάρει» με αυτοκίνητο σε μπαρ!

Ένα περιστατικό που μας θυμίζει αυτό που έλαβε χώρα προσφάτως στο Ρέθυμνο σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας άνδρας προσπάθησε να «μπουκάρει» με το αυτοκίνητό του μέσα σε μπαρ.

Αφορμή για το περιστατικό ήταν η άρνηση των υπευθύνων ενός μπαρ που βρίσκεται επί της οδού Αγγελάκη, να επιτρέψουν σε έναν άνδρα που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης να εισέλθει μέσα στο μαγαζί. Ο άνδρας τότε νευρίασε, πήρε το αυτοκίνητό του και προσπάθησε να μπει εντός με αυτό. Ευτυχώς ο μεθυσμένος οδηγός κατάφερε να φθάσει μέχρι το πεζοδρόμιο.

Όπως αναφέρθηκε μετά το γεγονός αυτό, κάποιοι έβγαλαν τον οδηγό από το αμάξι του, ο οποίος στη συνέχεια παραπάτησε και έπεσε στο πεζοδρόμιο χτυπώντας το κεφάλι του.
Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και ένα ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον οδηγό στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νέα τιμολόγια ρεύματος: Πόσα θα πληρώνει ένας καταναλωτής μετά τις νέες χρεώσεις – παραδείγματα

evosmos

Υπόδειγμα μητέρας η Τζένη Θεωνά: «Άφησα το θέατρο γιατί με έχει ανάγκη το παιδί μου»

evosmos

Σαν σήμερα το έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα! Θεόφιλος Σεχίδης: Ο 24χρονος που σκότωσε πατέρα, μάνα, αδερφή, γιαγιά και θείο. Έβαλε τα μυαλά τους στο ψυγείο “για να τα μελετήσει”…

evosmos

Leave a Comment