LIFE STYLE

Ίνκα Τσαγκάρη: Έτσι είναι σήμερα η κόρη της Έλενας Ναθαναήλ – Πήρε τα μάτια και τη γοητεία της μαμάς της

Η Έλενα Ναθαναήλ ήταν μια γυναίκα σύμβολο, η οποία με τη γοητεία και το ταλέντο της κατάφερε να φτάσει στην κορυφή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η σπουδαία ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή το 2008 αφήνοντας πίσω της την κόρη της, Ίνκα Τσαγκάρη. Η Ελληνίδα ηθοποιός, γνωστή για τα ιδιαίτερα μάτια της και την απαράμιλλη γοητεία της, φαίνεται πως κληροδότησε στην κόρη της κάποια από τα ακαταμάχητα χαρακτηριστικά της. Μάλιστα, όσο εκείνη μεγαλώνει, θυμίζει όλο και πιο πολύ τη μητέρα της.

 

Ίνκα Τσαγκάρη: Η κόρη της Έλενας Ναθαναήλ της μοιάζει πολύ

Η Ίνκα Τσαγκάρη εργάστηκε στο παρελθόν στην ΕΡΤ, στην παραγωγή εκπομπών ενώ έκανε και ένα πέρασμα ως ηθοποιός στη διαδικτυακή σειρά «Τσιν τσιν».

Η ίδια είχε δηλώσει:

«Εμεινα άνεργη κι αν και είχα κάποιες «άκρες» για να πάω να δουλέψω σε ένα ιδιωτικό κανάλι δεν το έκανα, επειδή οι παραγωγές έχουν ημερομηνία λήξης και άντε πάλι από την αρχή. Ετσι προτίμησα τη δουλειά στην οποία είμαι σήμερα και θα πρέπει να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη. Εργάζομαι σε μια μεσιτική εταιρία ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων, με έδρα την Αθήνα, και θυγατρικές στην Κύπρο και στην Αγγλία. Δουλεύω ως προσωπική γραμματέας του διευθύνοντος συμβούλου, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους του χώρου» είχε πει το 2013 η Ίνκα Τσαγκάρη σε συνέντευξη που είχε δώσει.

 

 κόρη της Έλενας Ναθαναήλ

 κόρη της Έλενας Ναθαναήλ

Η ομοιότητα με τη μητέρα της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής:

 κόρη της Έλενας Ναθαναήλ

Έλενα Ναθαναήλ – Η τελευταία συνέντευξη:

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αναγνωρίζετε την ηθοποιό; Βρείτε ποια ιστορία κρύβεται πίσω από αυτή τη φωτογραφία!

evosmos

Η Ελληνίδα που βγήκε πρώτη στον κόσμο στη Ρομποτική και μας έκανε υπερήφανους

evosmos

«Σείστηκε» όλο το θέατρο: Ο Τάκης Ζαχαράτος τραγουδά γονατιστός στην Μαρινέλλα και εκείνη ξεσπάει σε κλάματα

evosmos

Leave a Comment