ΕΛΛΑΔΑ

Αίγινα: Πώς είχε καταφέρει να διαφεύγει της σύλληψης για επτά χρόνια ο φονιάς

Ένα μοιραίο λάθος που είχε κάνει πριν από επτά χρόνια φαίνεται ότι «πρόδωσε» τον δράστη του διπλού φονικού στην Αίγινα, το οποίο είχε συγκλονίσει την Ελλάδα το 2015.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης, ο οποίος με τόσο φρικτό τρόπο είχε δολοφονήσει θεία και ανιψιό, φέρεται να ξέχασε στον τόπο του εγκλήματος ένα σκούφο που φορούσε.

Παρά το γεγονός ότι έβαλε φωτιά στο σπίτι και έκαψε ζωντανά τα δύο θύματά του, ο σκούφος δεν κάηκε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στα χέρια των αρχών και επτά χρόνια μετά να οδηγήσει στη σύλληψή του.

Έτσι, οι αρχές της Μάλτας προχώρησαν στη σύλληψη του 36χρονου άνδρα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ελληνικό – διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Μάλτας, δράστης του διπλού φονικού είναι ο Ledjon Brakaj, ο οποίος διέπραξε το ειδεχθές έγκλημα σε ηλικία 29 ετών.

Πλέον, τα δύο μεγάλα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι αρχές είναι αφενός τι έχουν απογίνει οι σχεδόν 800.000 ευρώ που είχε κλέψει από το σπίτι του θύματός του και αφετέρου αν είχε συνεργούς.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της προσαγωγής του

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Επεμβαίνει το ΕΣΡ μετά τα χυδαία σχόλια κατά Σ.Κασσελάκη

evosmos

Απίστευτο: Αγόρασε έτοιμο κοτόπουλο από σούπερ μάρκετ και είχε… σκουλήκια! Έπαθε σοκ η γυναίκα με το αηδιαστικό θέαμα! (φωτο)

evosmos

Πρόστιμο 610.190 ευρώ στην εταιρία «ΑΓΗΝΩΡ ΑΕ» για αθέμιτη κερδοφορία μετά από καταγγελία πολιτών

evosmos

Leave a Comment